Antonio David sent intereceptat per periodistes davant d'un jutjat

L'advocat d'Antonio David Flores aclareix el següent pas després de guanyar el judici

El lletrat parla extensament sobre els processos judicials d'Antonio David

L'advocat d'Antonio David Flores ha parlat sense embuts després de l'última victòria del seu client als tribunals.

La justícia ha dictaminat nul l'acomiadament del col·laborador de 'Sálvame' produït el 22 de març a conseqüència del testimoni de Rocío Carrasco. Una sentència que ha obligat la productora del format, La Fàbrica de la Tele, a indemnitzar el seu extreballador amb 82.361 euros.

Tan sols es tracta d'una de les moltes batalles legals que l'exguàrdia civil ha iniciat en contra dels que van ser companys seus de feina. Està disposat a arribar fins al final i fer seure al banc dels acusats tots aquells que l'han assenyalat.

«Aquest és el primer cop, i a partir d'aquí en vindran molts més. No els perdonaré el que m'han fet. Cada un d'ells anirà al jutjat», advertia Antonio David en una entrevista a 'esRadio' després de confirmar-se que havia guanyat el judici contra la productora.

L'advocat d'Antonio David assenyala quins són els pròxims passos a seguir

Ara, l'amenaça de l'excol·laborador ha estat confirmada pel seu advocat, Iván Hernández. El lletrat que l'ha acompanyat durant aquests mesos de tensió i incertesa ha concedit una entrevista per a parlar extensament sobre els processos judicials del seu client.

Ho ha fet en una entrevista al programa de ràdio 'Vergara en compañía', un format presentat per la popular periodista Mónika Vergara a Decisión Radio.

«Hem fet el que havíem de fer. Aquesta demanda és una de les moltes que ens queden després de tot el que ha passat", deia l'advocat advertint de l'arribada de noves demandes.

Darrere de les accions jurídiques que ha emprès l'exmarit de Rociíto, es troba un gran equip de professionals que no deixaran 'canya dreta' pel que fa a Telecinco.

«Òbviament iniciarem accions contra tota la gent que ha abocat afirmacions desafortunades, tant per via civil com per via penal. És el principi de moltes. Algunes ja s'han interposat i d'altres s'estan interposant. Han estat tants programes i tants especials que és molt complicat", explicava el lletrat a l'entrevista.

Les futures demandes d'Antonio David: es querellarà contra Rocío Carrasco?

Tal com ha confirmat Iván Hernández, el seu equip està treballant exhaustivament per a emprendre accions legals contra tots aquells que hagin vulnerat la presumpció d'innocència del seu client.

Entre ells, s'inclouen els que l'han titllat de maltractador arran d'una denúncia que ha estat arxivada provisionalment pels tribunals. Segons sosté l'advocat, el seu client no ha pogut ser jutjat perquè mai ha existit indici de delicte.

«David sí que va ser jutjat, almenys instruït. Una instrucció que va durar gairebé tres anys, però l'instructor va entendre que no hi havia indicis racionals. No s'apreciava cap indici de delicte per a poder-lo jutjar. Això és molt més que una presumpció d'innocència. No hi ha resolució ni sentència ferma perquè els jutges han entès que no se'l podia jutjar», assenyala Hernández a Decisión Radio.

D'aquesta manera, l'advocat ha rebutjat de ple la petició que Rocío Carrasco fa en el seu documental, on assenyala que l'únic que vol és que Antonio David sigui jutjat.

L'objectiu de la filla de Rocío Jurado no és altre que intentar reobrir la denúncia per lesions psicològiques que va ser sobreseguda i fer seure el seu exmarit davant d'un jutge. Una situació que, de moment, sembla que està lluny de produir-se.

«Han passat sis mesos des de l'inici del documental i no existeix reobertura del cas. Suposadament aquest era el seu objectiu, però fins ara no s'ha fet», assenyala l'advocat.

Tot i això, segons ha deixat entreveure Iván Hernández, el seu client sembla que descarta una querella directa contra Rocío Carrasco. Una decisió que es podria justificar per la por a una possible reobertura del cas.

«Fins ara no ha posat una demanda o querella a Rocío Carrasco que no sigui per a protegir els drets dels seus fills», insisteix l'advocat.