URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Ataquen i roben les càmeres d'un popular programa presentat per una catalana

Els reporters s'havien desplaçat fins a la localitat per fer un reportatge per la nova temporada

Un vehicle de la Guàrdia Civil i uns agents durant un registre
Alguns dels veïns van agredir i robar als reporters del programa de La Sexta | Cedida

La nova temporada d''Equipo de investigación' no comença del tot bé i és que els reporters del programa conduït per Gloria Serra han patit agressions i robatoris mentre gravaven un nou reportatge. Els professionals s'havien desplaçat fins a la localitat de Pinos Puente, a Granada on no van ser benvinguts.

Els investigadors del programa de La Sexta van ser agredits i també van patir el robatori de part del seu material d'investigació. Els reporters van aconseguir recuperar algunes de les càmeres malgrat que alguns equips tècnics van acabar malmesos.

Agressió i robatori als reporters a Granada

L'encarregat d'explicar els fets ha estat l'Ajuntament de Pinos Puente que ha publicat un comunicat al seu compte oficial de Facebook: «Aquesta tarda la cadena de televisió La Sexta ha enviat 4 equips de gravació per entrevistar a ciutadans del poble. Durant les entrevistes, dos dels periodistes han estat agredits amb la intenció de robar les seves càmeres».

Des del consistori han condemnat «enèrgicament els fets» i han explicat com s'ha resolt aquest conflicte desencadenat en un robatori per part dels veïns de la zona. Així doncs, en el text publicat a Facebook s'explica que «la primera càmera, ha estat recuperada amb actuació immediata de la Policia Local i la Guàrdia Civil. En el segon incident han colpejat la càmera contra el terra».

L'Ajuntament acusa 'Equipo de investigación' de sensacionalista

L'explicació del consistori sembla raonable fins que al final del text ens trobem amb un paràgraf sorprenent. L'Ajuntament es posicionen en contra de l'atac als periodistes però carrega contra el programa de La Sexta per realitzar un reportatge sensacionalista a la seva localitat.

De fet posen de manifest que tant el govern local com la Policia s'havien negat a participar en les entrevistes perquè «es tracta d'un programa sensacionalista amb l'únic objectiu de malmetre la imatge del nostre poble».

Segons ha informat el mitjà 'Granada Hoy', 'Equipo de investigación' s'havia desplaçat fins a la localitat de Pinos de Puente per realitzar un reportatge sobre el cultiu de marihuana a la zona, ja que aquest s'ha convertit en l'epicentre de la producció de cànnabis sativa a la província.


Comentaris

envia el comentari