Alba Carrillo deixa anar una notícia que Mediaset no s'esperava

L'objectiu de la model és allunyar-se del món de la televisió

Les hores d'Alba Carrillo a la televisió sembla que estarien arribant al seu final. La model, en la seva última entrevista per la revista 'Lecturas', s'ha mostrat una mica saturada amb tot el que comporta el món televisiu.

De fet, ja ho havia comentat anteriorment, que el seu pla era guanyar el màxim de diners per a poder allunyar-se dels mitjans i començar amb altres projectes que no tinguin res a veure.

En altres ocasions havia assegurat que aquesta constant exposició pública no l'ha beneficiat gens en la seva feina com a model, ni tampoc en la seva vida personal. És per això que aquest podria ser el seu adéu definitiu. A més, després que consideres que Sonsoles Sónega, presentadora de 'Ya es mediodia' on Alba col·laborava, no l'hagués defensat prou durant el seu pas per 'GH VIP', la seva presència és gairebé inexistent.

Alba vol ser policia

Però sens dubte, el que més ha sorprès de l'entrevista és a què es vol dedicar. Alba ha explicat que s'està preparant unes oposicions públiques, per exercir, ni més ni menys que de policia. Així doncs, la model haurà de preparar-se les proves teòriques i físiques per poder entrar-hi.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari