Alba Carrillo propina un cop baix a Antonio David Flores

Alba Carrillo no ha tingut una bona relació amb Antonio David Flores, però aquest comentari ha estat la gota que ha vessat el got

Alba Carrillo es va quedar astorada en veure la fotografia del casament de Feliciano López
Alba Carrillo no ha tingut bona relació amb Antonio David en cap moment del concurs | TELECINCO

Les enemistats dins de la casa de 'Gran Hermano VIP' estan a flor de pell i res passa desapercebut, convertint petits malentesos en grans guerres que dificulten la convivència entre els concursants, causant situacions molt desagradables.

L'última d'aquestes s'ha produït durant l'emissió del debat de 'Gran Hermano VIP'. Tot ha començat quan Mila Ximénez ha retret a les seves companyes no haver-la consolat quan ha estat plorant en el seu llit. Ha estat llavors quan Alba Carrillo li ha respost «No estaves sola, estaves amb el teu rei», referint-se a Antonio David Flores.

Davant d'aquesta situació Antonio David ha respost i ha recriminat a la model estar seguint el rol que va tenir en el seu moment Hugo Castejón, traient de polleguera a la resta. Alba s'ha encès encara més davant d'aquesta acusació i li ha deixat anar a Antonio David «Jo no tinc cap denúncia per agressiu». Per la seva banda, l'exguàrdia civil no ha volgut respondre.

Rocío Flores defensa el seu pare

Un cop ha tornat la connexió a plató. Jordi González ha demanat la seva opinió a Rocío Flores, la filla del concursant. Aquesta ha recriminat l'actitud de Carrillo, recordant que la demanda a la que es refereix ha quedat desestimada per un jutge i que per aquest motiu, s'ha de respectar la resolució.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari