Mila Ximénez y su hija Alba Santana

Alba, la filla de Mila Ximénez, no es parla amb el seu pare i hi ha una raó de pes

El distanciament entre Alba Santana i el seu pare sembla estar lluny d'arreglar-se

Alba Santana, filla de Mila Ximénez, continua intentant superar la mort de la seva mare. Només han passat quatre mesos des del seu darrer adeu i des d'aleshores Alba no ha tornat a Espanya. L'últim cop que va venir a Madrid va ser al mes de juliol per resoldre uns tràmits relacionats amb la col·laboradora desapareguda.

Va aprofitar la seva visita per reunir-se amb els germans paterns, fills del primer matrimoni de Manolo Santana, amb qui té una relació excel·lent. Tot i això, al seu pare no el va anar a visitar.

Fa anys que Alba no es relaciona amb l'extennista, ni tan sols després de la mort de Mila. Els moments més durs els ha superat gràcies a la seva família i als col·laboradors de 'Sálvame'. Sense cap gest d'afecte per part de Manolo Santana.

La raó del distanciament entre Alba Santana i el seu pare

Tres anys després de casar-se, Mila Ximénez i Manolo Santana posaven fi al seu matrimoni. Aleshores, Alba només tenia dos anys i era testimoni de la mala relació dels seus progenitors. Amb sis, la periodista va haver de renunciar a la custòdia de la seva filla.

Mila no passava per un bon moment i no podia fer-se càrrec d'Alba, així que el pare es va quedar amb la custòdia total. La col·laboradora sempre es va penedir de separar-se de la seva filla, però entenia que no estava en les millors condicions per criar-la.

Anys més tard, mare i filla es van retrobar i van recuperar el temps perdut. Ara és Alba qui no manté cap mena de contacte amb el seu pare, Manolo Santana. Concretament, des que l'extennista va començar una relació amb Claudia Rodríguez.

Manolo Santana caminant amb la seva dona
Claudia Rodríguez impedeix l'apropament entre pare i filla | GTRES
 

Els rumors assenyalen la colombiana com a única responsable d'aquest distanciament. Tot i que n'hi ha més, ja que Santana tampoc no té relació amb els seus altres fills. Acusen Claudia d'interessada, amb l'objectiu d'aïllar l'extennista per manejar-lo al seu gust.

La mala relació entre Alba i el seu pare es va augmentar encara més quan Santana no va trucar la seva filla després de la mort de Mila. Va ser incapaç d'aixecar el telèfon, preguntar-li com estava i donar-li suport. 

Alba Santana va quedar òrfena de mare i pare

Fa molt de temps que Manolo Santana va decidir apartar-se dels seus fills. Des que va iniciar una relació amb Claudia, l'extennista ha viscut sota la seva empara. La colombiana és qui dirigeix els seus negocis i l'encarregada de procurar que res no esquitxi la seva parella.

Alba és conscient que mai no aconseguirà superar el distanciament amb ell mentre Claudia estigui al seu costat. Hi ha qui assegura que, després de la mort de Mila, la noia s'ha quedat òrfena.

«El tracte amb els seus fills o és d'amagatotis o no és, una llàstima», deia una persona propera a la família. Ni tan sols és possible que les persones de l'entorn de Manolo Santana puguin saber com es troba de salut.

Muntatge de Manolo Santana amb Alba Santana
El distanciament entre Alba i el seu pare s'irrita | La Notícia Digital
 

Alba va intentar posar-se en contacte amb ell quan el van operar d'una hèrnia, però «no va aconseguir que li agafés el telèfon». Simplement, Manolo es nega a establir cap mena de contacte amb els seus fills.

Tampoc ajuda la decisió de Claudia Rodríguez de seguir endavant amb la demanda que va interposar Mila Ximénez. Mantenir aquesta demanda malgrat la mort de la col·laboradora i el dany que ocasiona a Alba és clau en el distanciament.

Alguns diuen que Manolo Santana sí que vol tenir relació amb la seva filla, però això dependrà de l'actitud de Claudia. Si continua amb el procediment legal, Alba i el pare continuaran sense tenir relació.