Primer pla de Tamara Gorro

Tamara Gorro confesa el seu drama: «Totes les pedres al camí»

La influencer ha explicat als seus seguidors perquè s'ha retirat de les xarxes socials

Una de les cares més conegudes a les xarxes socials, és sens dubte, Tamara Gorro. La dona d'Ezequiel Garay s'ha convertit en una de les influencers més famoses del nostre país.

El caràcter proper de la segoviana i les imatges que comparteix del seu dia a dia li han fet arribar a tenir 2 milions de seguidors, per als quals la notícia que va donar el 14 d'octubre va ser una garrotada en tota regla.

No hi ha dubte que la vida de Tamara girava al voltant de les xarxes socials. Dia i nit es dedicava a alimentar-les de contingut, explicar la seva vida i mostrar el seu costat més personal. Ara, però, ha decidit deixar-les de banda temporalment.

La tertuliana ha admès que no se sent amb prou força per a oferir contingut quotidià a la seva 'família virtual'. De fet, s'ha posat en mans d'un terapeuta per a sortir d'aquest malestar com més aviat millor.

Encara i que hagi decidit fer un descans del món virtual, Tamara no ha dubtat a donar les explicacions pertinents als seus fans. També ha aprofitat per a donar-los les gràcies per tot l'afecte que li han transmès en aquesta etapa tan complicada.

Tot i així, no ha volgut detallar gaire els motius que l'han portat a fer aquesta aturada mediàtica, però ha confessat algunes pors que té.

El per què de la retirada virtual de Tamara Gorro

«Jo deia: "Tamara, coi, ho tens tot per a ser feliç, tia: feina, amics, diners… Què et passa?”» , començava explicant. Sentia que li seguia faltant alguna cosa i que no era del tot feliç, i per això «vaig haver de parar». Però seguia sense saber «què cony és ni d'on ve» aquest malestar.

«Se m'han ajuntat totes les pedres al camí i han fet que caigui. Per això he trobat el sentit, o millor dit, l'estic trobant, amb l'ajuda del meu terapeuta i el psiquiatre», explicava la model. I podíem notar-la visiblement afectada mentre parlava.

La mare de Shaila i Antonio Garay ja ha qualificat aquestes declaracions com un dels moments més difícils que ha hagut de gravar en vídeo.

Aquest retorn a Instagram ha sigut després que tinguessin lloc «certs esdeveniments». Però a quins fets es refereix Tamara?

El primer és que el terapeuta li ha recomanat tornar a les xarxes socials. El segon, que el seu cos ja tolera la medicació que li va receptar el psiquiatre. Dos punts clau per a entendre el patiment de Tamara.

I és que, tot i que li hagi costat fer aquest pas de sinceritat, els seus seguidors ho han valorat favorablement. Al cap i a la fi, la salut va abans que res, i així ho ha volgut transmetre Tamara a Instagram.

Per a posar fi al malestar que pateix, Gorro ha començat una teràpia basada en «identificar i eliminar totes les pedres de la motxilla».

El patiment de Tamara no només és per la pressió mediàtica que li suposa fer-se càrrec d'un compte amb tants seguidors. I ha volgut deixar clar que «no ha estat ni per assetjament, ni per insults ni per comentaris desagradables».

A més, Tamara està preocupada per la seva «princesa», que té càncer i s'haurà de sotmetre a una operació.

Tot i així, ella i el seu cercle més proper faran front a aquest moment tan difícil de la manera més optimista i enèrgica possible.

La influencer també ha volgut deixar clar que no estava gaire convençuda de voler mostrar els seus sentiments a les xarxes, però que finalment va decidir fer-ho perquè, com ella mateixa diu, no ho ha d'amagar.

No obstant això, assegura que tornarà amb més força que mai. «La Gorro torna, amb recaigudes, però no us penseu que em quedaré tirada al llit», deia entre rialles.