Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

L'entorn de Kiko Hernández respira: la foto que porta calma després de la tempesta

El col·laborador de 'Sálvame' torna al programa després d'haver passat uns dies allunyat dels mitjans per decisió pròpia

Kiko Hernández no ha deixat d'afrontar moments difícils en els últims dies. I és que, després d'haver hagut de suportar tres pèrdues molt properes i una malaltia, el col·laborador de 'Sálvame' decidia donar-se un respir dels mitjans.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' va saturar-se i va haver d'abandonar el plató del seu programa totalment abatut després d'assabentar-se de la mort de Begoña Sierra. La fundadora del 'Bingo Las Vegas' havia sigut un dels pilars fonamentals de la seva vida i marxava de manera inesperada per a tothom.

Això va fer que Kiko no tingués més forces per continuar treballant, abandonant el directe i demanant expressament a la direcció un descans temporal. «Fa un any que ja no puc més, se m'ajunta un duel amb l'altre, i arriba un moment que explotes», explicava molt afligit.

Però per sort, aquest respir li ha servit a Hernández per aconseguir refer-se (o almenys intentar-ho) i tornar al seu lloc de treball amb molta més força de la que se'n va anar.

Kiko Hernández torna a Sálvame

Dimarts passat, el col·laborador s'asseia al plató de 'Sálvame' visiblement recuperat després d'una càlida benvinguda per part dels seus companys. I és que, encara que les pèrdues hagin estat duríssimes i la vida li hagi posat molts sots seguits, Kiko ha hagut de tornar al seu lloc de treball.

«Gràcies a tothom. No he contestat ningú. He apagat el mòbil i el vaig encendre ahir», deia mentre estrenyia la mà de Carlota Corredera.

En tot moment, Hernández intentava controlar les emocions que provocava tornar al programa de les tardes de Telecinco. Tot i això, admetia que tots els missatges que havia rebut durant la seva absència havien sigut positius i havien ajudat a la seva recuperació.

Les quatre garrotades de Kiko Hernández

«Ahir em vaig prendre no sé quantes pastilles perquè no sabia ni on era». Amb aquestes paraules, Kiko començava a explicar el perquè de la seva retirada temporal dels mitjans de comunicació, la seva principal font d'ingressos.

Aquesta 'aturada' es devia al fet que el qui fos concursant de 'Gran Hermano' va haver d'afrontar tres morts i una malaltia en qüestió de mesos. En primer lloc, Kiko va perdre la seva tia, més tard, a la seva amiga i companya Mila Ximénez, i finalment Begoña Sierra, propietària del 'Bingo Las Vegas'.

Tres morts molt seguides que van acabar enfonsant completament al col·laborador. Per aquest motiu, no va tenir més remei que abandonar temporalment la televisió per recuperar-se del dolor. I, per si no n'hi hagués prou, la malaltia de Kiko Hernández s'havia agreujat encara més els últims mesos.

Al col·laborador de 'Sálvame' van diagnosticar-li fa 10 anys artritis psoriàsica, una malaltia degenerativa que afecta les articulacions. Tot i que semblava haver-se apaivagat, durant aquelles últimes setmanes l'havia assotat amb més força que mai. Tant és així, que ell mateix afirmava no poder agafar en braços les filles, Abril i Jimena.

Kiko Hernández acudeix al tanatori per Begoña Sierra

Per a això, el tertulià s'ha vist obligat a medicar-se per contrarestar el dolor i a més, també ha hagut de dir 'adeu' a la que havia estat la seva llar familiar durant molt de temps perquè ja era molt difícil pujar i baixar escales diàriament.

Per aquest motiu, el més còmode per a ell era fer vida en una casa de planta baixa, una mudança que va tenir lloc el mes de juliol passat. Un fet que sens dubte va deixar al col·laborador completament devastat en haver d'acomiadar-se de tots els records de la seva llar anterior.

Però darrere de la tempesta, sempre arriba la calma. Per aquest motiu, Kiko torna amb més força que mai a 'Sálvame' per continuar amb la seva feina mentre espera que la situació es calmi i tot torni a la normalitat.