Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre

Laura Escanes i Risto, pares de nou?: «M'agradaria»

Laura Escanes ha parlat sobre els seus plans de maternitat amb Risto

Laura Escanes, la dona de Risto Mejide, és una de les 'influencers' més conegudes del nostre país. Tant és així, que compta amb 1,6 milions de seguidors desitjosos de conèixer els trucs de bellesa, els viatges o la seva vida personal.

Precisament parlant amb ells d'aquest darrer aspecte, ha deixat clar si vol un segon nadó, després de tenir Roma, que té 2 anys. I exacte, sí que vol tornar a ser mare.

Laura Escanes vol repetir maternitat amb Risto

Les últimes setmanes, Laura ha estat de màxima actualitat perquè no està passant un bon moment. En concret, perquè ha patit pèrdues personals que alhora s'han unit a una etapa d'inseguretats i estrès.

No obstant això, sembla que, de mica en mica, va recuperant-se, per alleugeriment de Risto. Per això ha decidit tenir una xerrada amb els seus fans a través de les xarxes socials en la qual no ha dubtat a respondre les preguntes que aquests han fet mitjançant les 'stories' del seu Instagram.

Així, li han posat sobre la taula la qüestió que ella reconeix que «és la pregunta per excel·lència». Llavors, li han preguntat: «Vols tenir un altre nadó?». Tot seguit, ha respost de forma clara: «Sí, m'agradaria, però la vida dona moltes voltes i no sé si en un temps seguiré pensant igual».

Alhora, ha manifestat que no vol que el seu segon fill s'emporti gaire temps amb Roma: «Uns quatre anys de diferència com a molt, però que sigui el que hagi de ser. Ara no crec que fos un bon moment perquè vull estar al 100%. Un embaràs, part i postpart és una revolució hormonal molt potent i no sé com ho portaria ara mateix».

Risto Mejide i la seva parella Laura Escanes
A Laura Escanes li encantaria tenir un altre fill amb Risto | GTRES

Laura Escanes parla del seu paper com a mare

La 'influencer', a més de deixar clar que li agradaria tenir un altre nadó amb Risto, s'ha volgut sincerar en un altre sentit amb els seus seguidors. Exactament els ha respost a les preguntes que li han fet sobre com ha canviat la vida des que va tenir Roma.

En aquest sentit, ha afirmat: «Ser mare és el més intens, bonic i meravellós que he sentit mai. Sentir que tens una persona que depèn de tu, que et necessita les 24 hores dels set dies de la setmana, sentir que ets el seu món... És una sensació inexplicable».

A això ha afegit: «Canvien les coses, és clar. Però suposo que quan vols i busques això, tots els canvis val la pena. No m'imagino la meva vida sense la meva filla».

Tanmateix, tan sincera ha volgut ser que ha deixat clar que no tot és bonic i perfecte quan s'és mare: «De cop, neixen altres preocupacions, pors, perquè la prioritat és una altra. En totes les decisions que prenc de la meva vida, ella és la part més important. Penso molt si l'afectarà la decisió que prengui o no, per exemple».

En aquest punt ha tornat a incidir en aquest temor que li ha aparegut amb la maternitat: «He sentit por moltes vegades, però és una sensació que no crec que passi mai. Voler protegir-la al màxim i alhora estimar i veure com vola».

A més, ha afegit: «I després doncs coses més típiques que hi són i hem escoltat molt. És a dir, no dormir, sentir que falles o que no ho estàs fent bé, la crisi, rebequeries. I saber adaptar-se en parella a la nova situació».

Laura Escanes vestida de blanc en una signatura de llibres
Laura Escanes ha estat molt sincera sobre com ha canviat la vida després de tenir Roma | GTRES

Això sense passar per alt que s'ha adonat d'altres alteracions que es produeixen a la vida quan s'és mare. S'ha referit que «canvien les amistats, en descobreixes d'altres, et retrobes amb persones. Són molts canvis, és una petita gran revolució».