Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

«Em faria gràcia que me la xup*s la Letícia Ortiz»

Dos humoristes fan un comentari desafortunat sobre Letícia Ortiz

Letícia Ortiz ha sigut la nova víctima de Peyu (Lluís Jutglar) i Jair Domínguez, dos còmics que utilitzen personatges públics per als seus discursos. Segons els experts, en aquesta ocasió han traspassat tots els límits i per això han censurat el seu darrer treball. I és que fan servir la reina i la seva filla Elionor per fer riure al públic, però en un to poc recomanat.

Letícia va assumir que estaria en boca de tothom des del primer moment que va posar un peu a Sarsuela. No obstant això, mai hauria pensat que farien servir el seu nom per fer bromes que danyessin el seu honor. Peyu i Jair Domínguez, presentadors de 'Bricoheroes', un programa d'humor, han demostrat no tenir por de res ni de ningú.

Per a això, la reina s'ha convertit en la protagonista de l'últim esquetx dels humoristes, que en parlen en un context «massa sexual». Davant d'això, les autoritats pertinents han decidit vetar l'episodi perquè ho consideren «masclisme de tota la vida». Tanmateix, n'hi ha que consideren aquest atreviment un atemptat contra la llibertat d'expressió.

Imatge dels còmics Pepu i Jair Domínguez

Fins i tot els sectors més crítics amb la monarquia assumeixen que Jair Domínguez i el seu company de programa s'han excedit. Tot i que consideren que prohibir-los parlar en determinats termes és contraproduent, sobretot en temes tan delicats. Ara, però, tothom està desitjant veure el vídeo on els còmics diuen: «Em faria gràcia me la xup*s la Letícia».

Letícia Ortiz, aterrida: «Pot considerar-se pedòfil»

Vicent Sanchis, director de TV3, ha decidit censurar l'última feina de Jair i Peyu, els artistes que han fet broma amb la reina. Considera que, independentment de la seva posició social, les bromes interfereixen en esferes massa íntimes. A més a més, juguen amb la princesa Elionor, que no deixa de ser una nena menor.

«L'escena de 'Bricoheroes' pot ser considerada masclista i fins i tot pedòfila», explica el director després dels atacs que ha rebut. Així, l'acusen de «voler estalviar-se problemes polítics» i de fer malament la seva funció al capdavant de TV3. Alhora els seguidors dels humoristes han posat en dubte la professionalitat de Sanchis, que assegura que està sent el més parcial possible.

«A l'escena no es parla de la monarquia, es parla d'una dona i de la filla petita. Una televisió pública no pot travessar aquesta línia», declara intentant justificar-se. Segons els experts en la institució, Letícia podria estar aterrida després d'aquest succés.

Segon sembla, Letícia té por que les seves filles puguin ser víctimes de la pressió social i mediàtica que pateix la família reial, ja que l'esquetx que tant enrenou està causant demostra que Elionor i Sofia estan perillosament exposades. Malgrat que la reina sempre ha intentat protegir-les, però és clar, els seus tentacles no arriben a tots els racons.

La reina Letizia amb les seves filles, Leonor i Sofia
La reina Letícia amb les filles, Elionor i Sofia | Gtres

Els presentadors de 'Bricoheroes' es defensen

Peyu i Jair Domínguez han fet servir les seves xarxes socials per manifestar-se després de l'escàndol que ha generat el seu darrer número. Asseguren que no volien ofendre ningú, simplement estaven debatent sobre una realitat que és evident. Alhora, els seus fans estan d'acord amb els arguments que han utilitzat, però semblen ser els únics que no identifiquen el problema.

Els artistes defensen que només estaven representant una fantasia d'un milionari. «Algú la pot trobar masclista, però és que malauradament els milionaris que coneixem no solen ser gent de valors respectables. Pensen que la veritable fallada és haver fet servir la monarquia, per això al·ludeixen a la reduïda 'llibertat d'expressió'».

Vicent Sanchis es manté ferm i no admet donar pàbul a determinades expressions que poden resultar ofensives per a un col·lectiu vulnerable. Tot i que ha rebut moltes crítiques, els experts en la televisió consideren que s'està comportant correctament.