Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós

Antonio David va destrossar casa seva abans que li embarguessin: les fotos

El triplex on vivia va ser embargat pel banc, i anys més tard el nou propietari el va trobar en condicions deplorables

Els últims mesos no han estat gens fàcils per a Antonio David Flores. Després d'emetre's la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', la imatge de l'exguàrdia civil va quedar malmesa. Tant és així, que se'l va acomiadar de 'Sálvame' immediatament.

Un cop més, Flores torna a estar a l'ull de l'huracà, aquesta vegada per la separació amb Olga Moreno. Corren molts rumors sobre el per què d'aquesta ruptura, entre els quals hi ha les suposades infidelitats per part d'Antonio David. I cada vegada s'estan traient més draps bruts.

Antonio David va viure durant molts anys en un tríplex ubicat a San Sebastián de los Reyes (Madrid). El 2012, el banc li va embargar l'habitatge i no li va quedar més remei que abandonar-lo, juntament amb tots els records que s'hi amagaven.

Imatge dels desperfectes de l´antiga casa d´Antonio David

Sembla que per la casa on va viure Antonio David també hi van passar algunes de les dones amb qui va ser infidel a Olga

Així està la casa on va viure Antonio David Flores

Fa uns mesos, la curiositat va fer que 'Sálvame' posés fil a l'agulla i aconseguís accedir a l'habitatge. I per a sorpresa de tothom, el que hi van trobar dins va ser totalment inesperat.

Antonio David va fer un munt de destrosses a la casa abans d'abandonar-la definitivament. Pràcticament l'únic que va deixar intacte va ser el famós jacuzzi del qual tant es va parlar als platós televisius.

I l'ex de Rocío Carrasco no té excusa, ja que des que va deixar la casa el 2012, aquesta no ha estat ocupada ni llogada per ningú. Per tant, l'únic culpable de les destrosses és ell.

Així ho va revelar un anònim que va adquirir l'habitatge en una subhasta. No va trigar a obrir les portes públicament per a mostrar els danys ocasionats a l'immoble, que va ser trobat en un estat lamentable.

Antonio David no hauria deixat ni rastre de la decoració del tríplex de somni on havia viscut. Portes, intèrfon, llums, interruptors, armaris, electrodomèstics… fins i tot es va desfer de la tanca de la terrassa.

A més, també va arrencar els sostres. Sens dubte, una sèrie de danys que resultaran molt costosos per al nou comprador.

Imatge dels desperfectes de l´antiga casa d´Antonio David

Aquest nou propietari està casat i té dos fills. Va pensar que aquest habitatge era idoni per a començar una vida en família, i el va adquirir per un preu que ronda els 300.000 euros, però se l'ha trobat en unes condicions dolentíssimes i haurà de desemborsar més diners per a arreglar-lo.

«S'ha de ser imbècil, perquè fent això no perjudiques el banc, sinó el pobre senyor que ha ensenyat la casa perquè la gent vegi com de porca pot arribar a ser una persona», comentava Kiko Hernández. També el recolzaven Gustavo González i Rafa Mora, que van qualificar les accions com a lletges, cutres i vandàliques.

Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez també va voler tirar llenya al foc. «Però què se li va passar pel cap per a deixar-ho així?».

I María Patiño va dir que aquests fets «desprenen ràbia». Una teoria que encaixa perfectament amb la realitat, ja que el banc li va prendre la casa per manca de recursos.

També van cridar especialment l'atenció unes pintades gravades a les parets i als marcs de les portes que deixaven clar que per la casa hi havien passat dones amb qui l'exguàrdia civil va ser infidel a Olga Moreno. «Olga, I love David. Maig 2004», deia una de les pintades.

Imatge dels desperfectes de l´antiga casa d´Antonio David

Tant Antonio David com Olga s'han estimat més mantenir-se al marge d'aquest assumpte i no aclarir res. Tot i això, les frases indiquen qui van ser els suposats remitents.