Albert, un famós català de 'Supervivientes', se sincera: «Us he enganyat a tots»

Feia setmanes que no publicava res a les xarxes socials

Albert Álvarez al plató de 'Supervivientes'
Albert Álvarez va ser el segon classificat de 'Supervivientes 2019' | Instagram @albert_iceman

El català Albert Álvarez va ser sens dubte un dels grans protagonistes de l'edició de 'Supervivientes 2019'. Es va quedar a tan sols un pas de ser el guanyador, i és que finalment l'audiència va decidir que s'emportés el premi el cantant Omar Montes. En aquestes últimes setmanes, l'atleta i extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha aixecat molta preocupació entre els seus seguidors per la poca activitat que ha tingut a les xarxes socials. Ara, Albert ha reaparegut per explicar els motius de la seva 'desaparició'. 

No vol enganyar més als seus seguidors

Albert ha publicat una imatge al seu perfil d'Instagram a la que ha acompanyat d'un llarg missatge: «Sé que estic una mica desaparegut, però tot té una explicació», ha començat dient. L'exconcursant de 'Supervivientes' continuava explicant que «fa molt que no publicito res, i us preguntareu quin és el motiu. El cert és que durant molt temps em vaig veure envoltat en l'engany de la publicitat».

L'extronista confessava que se'n penedia de moltes de les promocions que ha fet a les seves xarxes socials, ja que li era igual el que fos, només parlava bé de «tot allò que m'oferís una bona suma de diners». És per això que ha decidit sincerar-se i ha admès que «alguns d'aquells productes semblaven no funcionar, i per quatre duros, sense saber-ho, us enganyava». «El pitjor de tot és que no només us enganyava a vosaltres, també m'enganyava a mi». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se que estoy un poco desaparecido, pero todo tiene explicación . Hace mucho que no publicito nada, y os preguntareis cuál es el motivo. Lo cierto es que durante mucho tiempo me vi envuelto en el engaño de la publicidad sin propósito, promocionaba todo aquello que me ofreciera una buena suma de dinero, sin embargo, algunos de aquellos productos parecían no funcionar, y por cuatro duros, sin saberlo os engañaba. Lo peor de todo es que no solo os mentía a vosotros, también me engañaba a mi. Soy el único responsable de mis actos y mis valores valen mucho más que ganar a costa de mentiras. No solo lo hago por mi, también lo hago por el respeto que os tengo a cada uno de vosotros. Estoy trabajando muy duro con fidelidad a mis principios, por compartir todo aquello en lo que realmente creo. Espero que muy pronto os pueda hacer partícipes de todo esto. #soul Un fuerte abrazo a todos

Una publicación compartida de Albert Alvarez (@albert_iceman) el

A més, Albert ha admès la seva pròpia culpa i no ha volgut excusar-se en el fet que podria haver estat influenciat per algú. «Sóc l'únic responsable dels meus actes i els meus valors valen molt més que guanyar a costa de mentides», ha manifestat. 

Així doncs, amb aquest missatge ha volgut donar a conèixer una mena de punt i a part a les xarxes socials. Les seves paraules no són un acte d'autocàstig, sinó que ha explicat que «ho faig pel respecte que us tinc a cada un de vosaltres». Per això, acaba dient que «estic treballant molt amb la fidelitat dels meus principis, per compartir tot allò en el que realment crec». 


Comentaris

envia el comentari