Alessandro Lequio sentencia Olga Moreno: «A omplir el compte corrent»

El col·laborador no es creu les llàgrimes de la supervivent

Després de convertir-se en un dels màxims defensors d'Antonio David, Alessandro Lequio fa dies que sorprèn per la seva postura en contra d'Olga Moreno. El col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' ha demostrat en infinitat d'ocasions que dona suport als Flores malgrat tots els episodis que han sortit a la llum amb el documental de Rocío Carrasco per a Telecinco. Tot i que els comentaris que fa li han comportat moltes crítiques i fins i tot acusacions per part de la mateixa protagonista de la docusèrie, que va justificar que Lequio defensés l'exguàrdia civil argumentant que «gos no menja gos», l'italià s'ha mantingut ferm.

L'exmarit d'Ana Obregón segueix defensant la presumpció d'innocència d'Antonio David i donant la cara pels fills d'aquest, David i Rocío Flores, que per a ell són les víctimes d'uns pares que s'odien i no han sabut portar bé la seva separació. No obstant això, el col·laborador de Telecinco mai s'ha mostrat gaire d'acord amb el paper que ha tingut Olga Moreno en tot el conflicte familiar. És més, s'ha limitat a retratar la malaguenya per l'actitud que està tenint a 'Supervivientes'.

Alessandro Lequio sobre Olga Moreno: «Se n'ha anat a omplir el compte corrent»

En l'última intervenció que ha fet al programa dirigit per Ana Rosa Quintana, el comte Lequio s'ha unit a la gran legió de seguidors del format que no es creuen les llàgrimes d'Olga Moreno a Hondures. L'empresària malaguenya es va enfonsar en ple directe després d'informar sobre l'estat de salut de la seva mare, i va protagonitzar una escena digna d'una pel·lícula tràgica. Plorant a llàgrima viva, la supervivent va tornar a deixar constància de la dificultat que li suposa estar al concurs, distanciada dels seus éssers estimats, de qui no ha deixat de parlar des que va començar l'aventura a l'illa.

No obstant això, es tracta d'un plor que molts seguidors i tertulians de televisió no s'han cregut, inclòs el mateix Alessandro Lequio, que està fart de la constant victimització de la dona d'Antonio David. «Reconec que no ha de ser fàcil per a ella, però en moltíssims realities ens hem fet un fart de veure persones plorar, plorar i plorar per un ésser estimat... Aquests plors són propis d'una persona que és a la presó, no d'una persona que se n'ha anat un parell de mesos a omplir el compte corrent», sentenciava el col·laborador d'Ana Rosa.

Lequio s'enfronta a Joaquín Prat i Bibiana per haver criticat Olga Moreno

Conscient que els supervivents van a l'illa a treballar i cobrar per això, l'italià no entén l'actitud d'una concursant que se'n va anar a Hondures sabent el que passava a Espanya amb la família.«No oblidem que estan treballant, facturant, i l'exhibició de la pena...», assenyalava sense entendre el drama que munten alguns participants del reality. No obstant això, alguns col·laboradors del programa no han entès la crítica cap a Olga Moreno, i li han retret el comentari.

La primera a donar la cara per la malaguenya ha estat Bibiana Fernández, que entén que es tracta d'un concurs que posa els sentiments a flor de pell i causa desajustaments a nivell emocional i mental. Tot i així, no ha aconseguit convèncer el seu company, i llavors Joaquín Prat ha sortit en defensa del discurs de l'actriu basant-se en la seva experiència personal. «Amb tots els meus respectes, no has participat en un reality, i Bibi sí», li deia el presentador de Cuatro, tallant-lo ràpidament.

Molt sorprès, Alessandro Lequio ha volgut deixar clar que no el faran canviar de parer per molts arguments que tinguin per a defensar Olga Moreno. «Tant me fa. A la vida m'han passat coses infinitament més greus, i l'exhibició de plors em sembla penosa», deia el tertulià fent referència a la mort del seu fill Àlex als 27 anys víctima d'un càncer.


Comentaris

envia el comentari