Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

Un conegut de 'GH' es converteix en nou concursant de 'La isla de las tentaciones'

Amb la sortida d'Àngel i Inma, el programa ha acceptat una nova parella

'La isla de las tentaciones' no només trenca parelles, sinó que també va servir a Ángel i Inma per a comprovar que no podien estar un sense l'altre. Aquests van decidir abandonar el format per a continuar vivint la relació lluny dels focus, amb plans que passaven fins i tot per casar-se i tenir fills.

En tractar-se pràcticament de l'inici de l'edició, el programa ha volgut donar l'oportunitat a una altra parella perquè posi a prova el seu amor convivint amb la resta d'enamorats i temptadors. La parella que ha entrat no és anònima o si més no, un dels seus components ja és conegut.

Aless i Patry, la nova parella

Es tracta d'Alessandro Livi, concursant de 'Gran Hermano 12+1' i la seva nòvia Patricia. Aquests apareixien a bord del catamarà del programa i confessaven que, tot i que estaven en un bon moment, una infidelitat del passat encara els perseguia i volien deixar-la enrere, demostrant-se l'amor que es processen en el reeixit format de Telecinco.

La parella ha detallat que la infidelitat que els va separar a l'inici de la relació, fa tres anys, va ser l'acostament de Patry amb un altre noi, un fet que va acabar afusellant la relació sentimental. Aquesta ha admès que no es penedeix de la infidelitat, perquè considera que si va passar va ser per què havia de passar però que això no vol dir que no vulgui ara a Aless.

El passat amorós d'Alessandro a la televisió

Aless sempre ha arrossegat una incansable fama de lligar molt i de picaflor, i és que durant el seu pas per 'Gran Hermano' es va fer d'allò més conegut per la relació sentimental que va mantenir dins de la casa de Guadalix amb la seva companya d'edició, Noemí Merino.

Tot i que la relació finalment es va acabar trencant, va arribar a ocupar hores i hores de televisió. Ara, un Alessandro allunyat dels mitjans de comunicació torna per a demostrar el seu amor per la qual és actualment la seva parella davant tota Espanya.