Gran preocupació per la salut d'una concursant de 'SV': «Verí al cos»

Tot hauria estat provocat per l'aparició d'uns insectes

Plató de Supervivientes
Les picades d'uns insectes a 'Supervivientes' provoquen al·lèrgia a una concursant | Telecinco

Aquesta edició de ‘Supervivientes’ està resultant climatològicament complexa pels concursants desplaçats a Hondures, i l’últim temporal a l’illa en dóna fe, no només pels resultats d’aquest, sinó perquè ha propiciat la proliferació d’uns petits insectes que han causat una reacció al·lèrgica a la concursant Ana Maria Aldón, la dona de José Maria Ortega Cano.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ana Maria, atacada per insectes

Ana Maria Aldón se’n va anar a dormir com cada nit, però l’endemà al matí es va llevar amb una sorpresa molt desagradable: tota la seva cara estava inflada i plena d’erupcions, afirmant la mateixa concursant als seus companys, que li resultava difícil tancar els ulls, a la vegada que exclamava que tenia «verí dins del cos».

En veure la situació, el programa no va tardar a reaccionar i de seguida li va proporcionar una crema que s’havia d’aplicar cada nit gràcies a la qual calmaria la inflamació de la cara i l’efecte dels insectes. La cosa no acabava aquí, ja que Ana Maria va tenir un enfrontament important amb tots els seus companys quan aquests van decidir moure de lloc la crema que s’estava aplicant, provocant que la concursant s’enfadés molt i discutís amb tots ells. Per sort, Ana María ja està totalment recuperada.

 

Comentaris

envia el comentari