La nova parella catalana de l'actor Ricardo Gómez

L'actor madrileny, conegut pel seu paper a la sèrie 'Cuéntame', ha estat enxampat per la revista '¡HOLA!'

Ricardo Gómez al premis Goya
Ricardo Gómez surt amb una actriu catalana més jove que ell | CatalunyaDiari.cat

Després de la seva ruptura el 2018, la famosa actriu catalana i guanyadora del Goya per 'Estiu 1993' Bruna Cusí, i l’etern fill petit dels Alcántara a 'Cuéntame', Ricardo Gómez, han recuperat la seva història d’amor i tornen a ser parella. Ambdós es va conèixer l’any 2017, i va ser la revista ‘Diez Minutos’ l’encarregada de destapar la relació entre la catalana i 'Carlitos Alcántara'; una crisi sentimental però, els va separar el 2018. 

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Enxampats junts de nou

Ella, més gran que ell, té 32 anys, ja que el madrileny en té 26, però sembla que l'edat no ha estat un impediment a l’hora de retrobar-se de nou i reprendre la seva relació allí on l’havien deixat, ja que les càmeres dels paparazzis de la revista '¡HOLA!' els han enxampat petonejant-se pels carrers de Madrid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I N S T I N T O ya en @movistarplus! @bambuprodu @instintolaserie

Una publicación compartida de Bruna Cusí Echaniz (@brunacusi) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Ricardo Gómez (@ricardogomez10) el

Ells, sempre molt discrets, no tenen cap fotografia junts a Instagram, ni a les xarxes socials. Ni tan sols quan ella va guanyar el premi Goya a l’actriu revelació l’any 2018, que aleshores ja eren parella, no es van atrevir a aparèixer junts en cap moment durant el transcurs de la gala. Tot i això, sembla que la relació torna a tirar endavant i que els dos estan disposats a seguir junts passi el que passi.

 

Comentaris

envia el comentari