La infanta Elena amb Froilan i Victoria Federica arribant a la capella ardent de Pilar de Borbó (8-1-2020)

Els fills de la infanta Elena posen en perill la Casa Reial

Els reis d'Espanya tenen encara més motius per estar preocupats

Un nou trasbals per a la Família Reial espanyola. En aquest cas, la polèmica ha arribat de la mà dels fills de la infanta Elena, Froilà de Marichalar i Victòria Federica.

Segons ha avançat 'Jaleos', els nebots de l'actual rei Felip han assistit ja en diverses ocasions a actes de la formació d'ultradreta Vox, fet que ha molestat fortament al monarca. I és que sembla que als nets del rei emèrit se'ls ha oblidat que, com a integrants de la Casa Reial, no han de demostrar mai de quina formació política són, ja que la corona representa a tots els espanyols, tinguin la ideologia que tinguin.

El positiu d'Ortega Smith

Així doncs, els reis estarien força molestos amb els dos joves i ja haurien intentat ficar mesures perquè aquest tipus d'actuacions no es tornin a repetir. D'altra banda, cal destacar que precisament en un acte de Vox celebrat el passat cap de setmana es va contagiar el secretari general del partit, Javier Ortega Smith.

El líder del partit, Santiago Abascal, es va encarregar de compartir un comunicat oficial on la formació demanava disculpes per la celebració de l'acte multitudinari celebrat a Vistalegre el passat diumenge 8 de març, on va assistir el secretari Ortega Smith, qui ha donat positiu en les proves del Covid-19. En vista d'aquesta informació, VOX ha decidit «que tots els nostres diputats segueixin treballant des de les seves cases, des d'on controlaran a aquest  govern irresponsable  que juga amb la vida dels espanyols».

Irene Montero, una altra sospita per a la família

D'aquesta manera, la formació d'Abascal culpa el govern de Sánchez de no prendre mesures contundents, permetent així la celebració del congrés de Vistalegre -fins on es van desplaçar unes 9.000 persones- en plena crisi del coronavirus. Amb aquesta informació, la Família Reial té encara més números d'estar també afectats pel coronavirus, ja que la reina Letícia també va compartir fa pocs dies un acte amb Irene Montero, la qual, ha donat positiu en el virus més famós dels últims anys.