IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Veure per creure: Ana María Aldon i Ortega Cano pugen la temperatura de 'Supervivientes'

El torero s'ha animat de més en la conversa telefònica amb la seva dona

Ana María Aldon i Ortega Cano
La parella porta dos mesos sense veure's | Catalunya Diari

La televisió no deixa mai de sorprendre i avui ho ha tornat a fer amb una desconcertant conversa telefònica entre Ana María Aldon i el seu marit, José Ortega Cano.

Aquests parlaven després de molts dies i de després de parlar de la família i de saber com estava tot per Espanya, la supervivent ha volgut llançar algun missatge al seu marit que ha deixat descol·locats a tots els espectadors.

Li agradaria tornar a casar-se

Ana María Aldon començava dient que quan tornés a Espanya li agradaria tornar a casar-se amb el seu marit, un fet al qual aquest assentia i afirmava que li agradaria tornar a passar per l'altar amb la mare del seu fill petit.

Però les confessions no s'han quedat aquí i han seguit regalant-nos més moments de glòria televisiva. La concursant ha dit que li agradaria tenir un altre fill amb el torero i aquest li ha dit que si, que estava «ben carregadet» per quan tornés, un comentari que ha rebut Aldon entre rialles.

Sense cap mena de dubte, Ortega Cano ha entrat al joc del programa, sabent que si donava suport a la seva dona donant contingut, segurament s'assegurava la permanència d'aquesta al programa durant unes quantes setmanes més i perquè no, podria fins i tot arribar-se a plantar a la final.

Ana María Aldon molt preocupada per la seva filla

Finalment, la concursant ha llançat un desconcertant missatge al seu marit, al qual li demanava que no desatengués la seva filla, la qual no viu amb ells. Per la seva banda, el mestre ha dit que l'estaven cuidant i després, Antonio David Flores, ha confirmat que a més, Glòria Camila Ortega parla pràcticament cada dia amb la filla d'Aldon per assegurar que tot està bé.


Comentaris

envia el comentari