Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient

Ana Rosa Quintana ja té data per la seva tornada a la feina

Ana Rosa Quintana és a la recta final del seu tractament

Ana Rosa Quintana ja veu llum al final del túnel. Després de cinc mesos allunyada del focus mediàtic, la presentadora d''El programa de Ana Rosa' compta els dies que li queden per recuperar la seva antiga vida.

El 2 de novembre passat, 'La reina dels matins' va anunciar que es retirava de la televisió de manera indefinida per sotmetre's a un tractament contra aquest càncer de mama que havia posat en perill la seva salut.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient a càmera
Ana Rosa Quintana vol tornar a la petita pantalla | GTRES

«M'he d'acomiadar per una temporada perquè m'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament, està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató i d'aquests companys, que també són la meva família», va anunciar al seu moment.

▶️ Malas noticias para Ana Rosa Quintana, que tiene que ser operada

Des de llavors, i malgrat el seu delicat estat de salut, Ana Rosa Quintana sempre ha mostrat el costat més fort i optimista. Ara sembla que tot són bones notícies i que el seu infern està a punt d'acabar.

Ana Rosa Quintana, a la recta final del seu tractament

Ana Rosa Quintana no és una dona que es rendeixi amb facilitat, això ja ho sabem. Ara, i després de mesos lluitant, la presentadora de Telecinco és a un pas de poder recuperar tot el que ha hagut de deixar enrere. I gràcies a les paraules del seu company i amic Joaquín Prat podem saber a quin punt del tractament es troba la seva cap.

Fa uns dies, l'empresària va pujar al seu perfil d'Instagram una fotografia en què es podia veure com practicava ioga. I va ser, precisament, en aquesta publicació on el seu substitut va donar algunes pistes sobre el seu estat de salut.

«Sembla que no s'hagi sotmès a un tractament de quimioteràpia per l'estat d'ànim i el seu físic. Per l'estat d'ànim i l'estat físic, sembla com si no hagués d'afrontar aquesta intervenció quirúrgica en pocs dies», va escriure Joaquín als comentaris d'aquesta instantània.

Abans i després d'Ana Rosa Quintana
L'abans i després d'Ana Rosa Quintana | CatalunyaDiari

L'amic d'Ana Rosa Quintana va revelar que, durant els propers dies, s'haurà de sotmetre a una intervenció quirúrgica per acabar d'una vegada per totes amb qualsevol resta de la malaltia. De fet, tot apunta que aquesta operació es durà a terme després de les vacances de Setmana Santa.

Ana Rosa Quintana ha fet canvis a la seva vida

Tot i no haver finalitzat el tractament, Ana Rosa Quintana ja ha començat a recuperar part de la seva antiga vida. Fa uns dies, la periodista va anar a l'aniversari del seu gran amic i advocat personal, Luis Miguel Martín Rubio.

Ara, les càmeres de 'Diez minutos' han captat en exclusiva unes imatges de la presentadora molt ben acompanyada. Aquesta setmana, 'La reina dels matins' s'ha deixat veure amb el seu marit, l'empresari Juan Muñoz, gaudint d'un dinar merescut en un dels seus restaurants favorits de la capital.

Ana Rosa Quintana i el seu marit
Ana Rosa Quintana sempre va acompanyada del marit | Gtres

Tot i que el que més ha impactat ha estat la seva aparença. I és que qui diria, després de veure aquestes imatges, que Ana Rosa Quintana fa més de cinc mesos que lluita contra un complicat càncer de mama.

La periodista està enlluernadora i això és una cosa que ha volgut compartir amb tothom. Vestida amb un vestit de jaqueta en blau cel i talons roses, la conductora d''El programa de AR' ha demostrat que, malgrat el tractament, es troba perfectament.

I tot això ha estat possible gràcies als canvis que Ana Rosa Quintana ha fet a la seva vida. Sí, perquè des que els metges li van diagnosticar la seva malaltia, la periodista ha dit adeu «al sucre, a tot allò processat, als greixos, a l'alcohol...» i ha dit hola a «les verdures i fruites, a allò natural i a allò ecològic».

Previsiblement, després de l'operació i si tot ha sortit segons el que estava previst, Ana Rosa no trigarà a reincorporar-se a la feina. És possible que ho faci abans que s'acabi aquesta temporada o no més tard de setembre.