Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient a càmera

Ana Rosa Quintana surt del pas dels rumors sobre el seu estat de salut

Ana Rosa Quintana ha aparegut a xarxes amb un gest especial i significatiu

El 2 de novembre, Ana Rosa Quintana va sorprendre tothom explicant en directe que patia càncer de mama. Una dura notícia que va exposar de forma serena i que justificava el fet que estaria un temps allunyada de la televisió. Necessitava estar tranquil·la per fer front al tractament i per poder estar al costat de la família.

Des d'aleshores, només ha fet alguna aparició puntual i han sorgit tota mena de rumors sobre el seu estat de salut. No obstant això, els acaba d'aclarir tots.

La periodista ha fet una publicació a xarxes que ha tingut molt ressò. El motiu és que l'ha fet servir per donar ànims a una altra persona que afronta la mateixa malaltia.

Ana Rosa Quintana reapareix

En el moment que la periodista va revelar que estava malalta, moltes persones van voler enviar-li missatges d'ànim. Rostres coneguts i ciutadans la van escriure a través de diferents mitjans amb tota mena d'energia positiva, cosa que encara segueixen fent.

Fa uns dies, per exemple, Paz Padilla li enviava paraules d'alè des del programa matinal. «Jo, Anna, m'he treballat la impermanència. És a dir, que res no és important, només l'amor dels que t'envolten i l'amor que tu dones».

«Si vius cada segon de la teva vida envoltada d'amor, no tindràs por de la vida i llavors tot serà un regal. T'estimo».

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb ulleres de sol.
Ana Rosa Quintana continua rebent molts missatges d'ànim i afecte. | Europa Press

 Unes paraules que segur que van emocionar Quintana, com també ho han fet altres que li han arribat a través de Twitter. En concret, una internauta, anomenada Geno Haro, li ha donat forces en aquest dur trànsit i li ha reconegut que ella també pateix càncer.

«T'envio molts ànims i força. Jo estic passant pel mateix que tu i, de vegades, és molt fort, però nosaltres ho hem de ser més. Un petó».

Una piulada que ha calat tant la presentadora que no ha dubtat a contestar-lo. «Molta sort i ànim. Jo em trobo bé i molt animada».

D'aquesta manera, Ana Rosa ha reaparegut de manera pública i enviant forces a una seguidora.

Alhora, amb aquesta publicació ha fet callar tots els rumors que existien sobre la seva salut. Així, ha deixat clar que, dins de la gravetat de la situació, està bé i amb ganes de superar-lo. 

 

Ana Rosa Quintana i les seves poques aparicions des de l'anunci de la malaltia

Amb aquesta piulada, la periodista ha sumat la seva tercera aparició pública des que va anunciar que patia càncer. La primera va ser quan, pocs dies després del comiat temporal de Telecinco, va tornar al plató de 'Ya son las ocho'.

Amb aquell gest, volia sorprendre Sonsoles Ónega durant l'estrena del format que presentaria. Quintana va transmetre els seus millors desitjos per a l'espai que hi ha darrere la seva productora.

Ana Rosa Quintana a plató
Després d'anunciar la malaltia, Ana Rosa Quintana ha aparegut molt poc públicament. | Mediaset

Al seu torn, la segona aparició va ser a través d'Instagram. Exactament el 4 de desembre, quan va publicar una foto seva somrient i en plena forma.

En aquest cas, ho va fer per agrair la Antena de Oro que havia guanyat per la feina a 'El Programa de Ana Rosa'. El missatge que va acompanyar la instantània va ser: «Moltes gràcies. Ens veiem l'any que ve».

A més, el dia de lliurament dels guardons no va dubtar a acudir a la gala de forma virtual mitjançant un missatge d'agraïment que va enviar.