Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

Ana Rosa Quintana anuncia que té càncer i deixa la televisió

La presentadora ho ha comunicat aquest mateix matí

Aquest matí, al seu programa, Ana Rosa Quintana ha anunciat que té càncer de mama, notícia que ha deixat tothom molt sorprès. «Avui, per primera vegada, parlaré de mi», ha començat dient la presentadora.

«La setmana passada ha sigut rara i molt intensa. Dos dies me'n vaig anar abans d'acabar el programa, vaig faltar divendres», ha continuat explicant. El que semblava que només seria un aclariment sobre aquests fets ha acabat sent un comunicat molt trist.

«Avui m'he d'acomiadar per una temporada, espero que no sigui gaire llarga. M'han detectat un carcinoma en una mama. Per sort, està localitzat i no hi ha metàstasi», ha explicat.

Així doncs, Ana Rosa ha deixat tothom impactat quan ha donat a conèixer la notícia. En tot moment ha mostrat una gran enteresa, i ha volgut explicar la situació en què es troba.

«Requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató i d'aquests companys, que també són la meva família», ha afirmat la periodista.

Per molt dolenta que sigui la notícia, ha deixat clar que té una actitud força positiva, i així ho ha deixat veure. «Estic tranquil·la, confio en els metges. I soc molt afortunada per tenir tant d'amor al voltant. Espero que tot tingui un final feliç. Afortunadament, la investigació i la medicina han avançat molt en el càncer de mama».

Primer pla de la parella
Ana Rosa Quintana es retira temporalment per a passar aquest moment tan dur amb la família | GTRES

Com dèiem, Ana Rosa s'ha mostrat esperançada i amb molta fortalesa. «Sé que em curaré, tot i que m'espera un camí complicat, com moltes dones valentes ja saben. Faré una vida el més normal possible i seguiré treballant darrere de les càmeres i a la productora. Això és una prova».

Així doncs, aquest matí els seus companys i espectadors han rebut una notícia molt dura. Si bé és cert que ella mateixa ha assegurat que el càncer se li ha detectat a temps i que no sembla tenir complicacions, mai no és fàcil encarar una notícia com aquesta.

De moment, la presentadora es mantindrà allunyada de la televisió durant un temps, fins que hagi rebut el tractament que necessita i es vegi amb forces de tornar a la seva estimada feina als matins de Telecinco.

«Si no tingués una feina tan exposada i de tant estrès, probablement podria seguir compartint cada matí amb vosaltres, però em permetreu que per una vegada a la vida em dediqui a mi i a la meva família», ha volgut aclarir.