Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana, estupefacta en confirmar-se una tragèdia propera

Ana Rosa Quintana es queda sense paraules després de conèixer el terrible succés

Ana Rosa Quintana es va quedar impactada després de veure com Informativos Telecinco confirmava la notícia del doble assassinat a càrrec de l'aristòcrata Fernando González de Castejón.

A més del doble crim de l'esmentat, que residia al cèntric carrer madrileny de Serrano, aquest s'ha suïcidat. Ho ha fet després de matar la seva dona i una amiga d'aquesta de 70 anys.

Sens dubte, aquest és un succés que ha impactat Ana Rosa Quintana per la seva cruesa. La veterana presentadora encara es continua recuperant al seu domicili del càncer de mama que li van diagnosticar el mes de novembre passat.

Ana Rosa, trencada després del doble assassinat al centre de Madrid

Com ha fet durant aquests mesos, Ana Rosa Quintana continua connectada a les notícies d'actualitat. I se n'ha assabentat dels detalls d'un cas que ha deixat impactat tot un país.

Imatge d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana no s'ho pot creure | GTRES

Per si no n'hi hagués prou, Ana Rosa s'ha quedat amb molt mal cos en assabentar-se que coneix el protagonista d'aquesta terrible història. La veritat és que González de Castejón va estar assegut amb ella al plató de El programa de Ana Rosa ja fa alguns anys.

I és que pel programa d'Unicorn Content han passat milers de tertulians, col·laboradors i entrevistats al llarg dels seus més de 15 anys d'història. El cas és que Telecinco ha rescatat quina va ser la seva intervenció a l'espai que presenta actualment Ana Terradillos i Patricia Pardo.

La realitat és que la comunicadora el va tenir a pocs metres quan va ser entrevistat per un assumpte sobre unes reclamacions. Ja aquella vegada, les paraules no van passar desapercebudes per a l'audiència del programa matinal de Telecinco.

González de Castejón va matar la seva dona, una amiga d'aquesta i va suïcidar-se

L'autor material del doble crim de Serrano va visitar el plató de El programa de Ana Rosa per exigir una notable quantitat de diners que el banc li havia bloquejat.

El marquès, protagonista del succés de la setmana, no va tenir cap problema a cridar els votants d'esquerra com la «vermella» durant la seva entrevista.

Muntatge de Fernando González
Fernando ha assassinat la seva dona, Gema, i una amiga | Catalunya Diari

Molts afirmen que el polèmic aristòcrata era un veí problemàtic i tenia antecedents per violència de gènere. Així, es va suïcidar disparant-se a la mandíbula després de matar la seva dona amb un tret al cap i va fer el mateix amb l'amiga de la seva dona.

Cal assenyalar que el domicili on residia l'assassí d'aquestes dues dones estava ple d'armes i de simbologia feixista.

La seva dona Gema, de 44 anys, havia anat a Disneyland amb la filla que tenen en comú. I va haver de tornar abans del previst per por que «alguna cosa pogués passar», revela el reporter d'Ana Rosa. Un esgarrifós assassinat en el qual «per sort la nena no era present».

Ana Rosa va convidar el 2015 a l'assassí de Serrano

D'altra banda, Fernando González de Castejón va estar present al programa de Telecinco cap a l'any 2015. Patricia Pardo exposava que el marquès «va acudir a diversos platós de televisió per protestar perquè el banc de Madrid li tenia bloquejats més de 700.000 euros».

Muntatge de Fernando González
El crim ha tingut lloc a la milla d'or de Madrid | Catalunya Diari

«Els xinesos, els veneçolans, els Maduros i tota aquesta gent, la vermella hi era i vivien fenomenal...» Així s'expressava aquest en parlar de les persones estrangeres a Espanya.

Una polèmica opinió que després va reforçar dient el següent. «Jo soc totalment apolític, després del que m'han fet, però dic que com a les generals vingui la vermella...», comentava al seu dia en directe.