Imatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco fent-se una abraçada

Rocío Jurado va deixar escrita la sentència que donarà la raó a la seva filla Rociíto

Rocío Jurado va poder deixar un document detallant qüestions molt personals

L'ombra de Rocío Jurado és molt allargada. Fa uns dies es feien 16 anys de la seva mort i sembla que a algunes persones del seu entorn els costa molt girar full. No aconsegueixen desfer-se d'un passat que els persegueix sense remei.

D'això en pot donar bona fe Ortega Cano. El torero travessa un moment molt delicat. Encara que no ho vulgui, les constants insinuacions que fa Rociíto sobre la relació que mantenia amb l'artista li estan passant factura.

El vidu de Jurado intervenia dilluns passat a Ya son las ocho per sol·licitar que el deixessin tranquil. Vol mantenir-se al marge de tot allò que es digui. Sap que les constants aparicions de la dona de Fidel Albiac a la seva docusèrie el col·loquen al punt de mira.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Rocío Jurado amb el torero | cedida

Només s'ha emès dos capítols, però ha estat prou per provocar un gran malestar al torero. Els testimonis de Rociíto insinuen molt, però no aclareixen res. Ho deixen tot a l'aire, malgrat que darrere de les seves paraules sembla que s'amaga una constant amenaça cap a Ortega Cano.

Un fet semblant li està passant als Mohedano, sobretot a Gloria i Amador. S'han vist involucrats una batalla on tenen moltes possibilitats de perdre. En qualsevol cas, com en tota guerra, només hi pot haver un guanyador.

El marit d'Ana María Aldón té previst retirar-se de la primera línia mediàtica. Tot i això, li resultarà molt complicat aconseguir-ho. Hi ha alguna cosa que el preocupa en excés i que no podrà solucionar amb tanta facilitat.

Es tracten d'uns documents que té en poder seu l'empresària i que van ser escrits al seu dia per la seva mare. De moment, es desconeix el contingut dels manuscrits esmentats. Tot i això, el que sembla clar és que el deixarien en mal lloc.

Rocío Jurado va poder plasmar en un diari el tipus de relació que mantenia amb Ortega Cano. Per això ell és incapaç d'amagar el seu pànic. No vol que aquests papers vegin la llum.

Fa uns mesos, Gloria Camila va recórrer als tribunals perquè no es fessin públics els manuscrits que tenia Rociíto. Sabia que afectaven el seu pare i va voler que un jutge li impedís utilitzar-los en un programa de televisió.

Però a l'ex d'Antonio David no li va semblar importar gaire això. Va tornar a la càrrega un temps després mantenint les seves insinuacions.

Imatge de Rocío Carrasco i la seva mare Rocío Jurado en una imatge d'arxiu
Rociíto s'ha proposat defensar la imatge de Rocío Jurado | GTRES

Cap de les dues parts no s'ha pronunciat amb claredat. Aquests papers tenen una gran importància, amb un valor incalculable. Tot fa indicar que podrien aclarir molts detalls sobre un matrimoni que semblava perfecte, però que no ho havia de ser.

Rocío Jurado amagava molts secrets

Rocío Jurado va intentar vendre sempre una vida idíl·lica al costat del torero. Alguns familiars a la parella van assegurar que ella tenia previst sol·licitar la separació abans de morir. Li retreia que no contribuís econòmicament a les despeses del tractament a Houston.

El torero, per part seva, sempre ha confessat estar enamorat de l'artista. Fins i tot passat el temps i després d'haver format una família amb l'Ana María Aldón. És un període de la seva vida que no aconsegueix oblidar.

La filla de l'artista mai no va ser partidària d'aquest matrimoni. Ho va definir com «una equivocació». Mai no va veure del tot bé la relació que mantenien.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Per conèixer tot allò que va deixar per escrit Jurado caldrà esperar un temps. Hi va haver molt silenci al voltant del que va passar a la casa de Montealto, a La Moraleja. Però ha arribat el moment que Rociíto descobreixi tots els secrets.