Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós

Chelo García-Cortés envia un seriós avís a Santi Millán: «Cal posar fi a això»

Chelo García-Cortés es mostra contundent en plena recuperació després de la seva operació

Chelo García-Cortés ha estat una de les moltes cares conegudes que han donat suport a Santi Millán després del que ha passat aquest cap de setmana. Un vídeo íntim del presentador va córrer com la pólvora per les xarxes socials, generant una allau de reaccions.

El català ha estat el primer a pronunciar-se, seguit de la seva parella, que trencava el silenci en veure el seu marit amb una altra dona. Cada vegada són més els famosos que estan exposats a les xarxes i la col·laboradora de Sálvame ha volgut defensar el seu company de cadena.

Chelo García-Cortés es planta davant del que li ha passat a Santi Millán

Chelo García-Cortés continua recuperant-se de la lesió que va patir durant la Sálvame Fashion Week. La periodista va relliscar en plena passarel·la i es va fracturar el radi, per la qual cosa va haver de ser operada fa unes setmanes.

La intervenció va ser un èxit i la col·laboradora va rebre l'alta hospitalària. Tanmateix, encara està de baixa i encara falta perquè torni al programa. Ara ha de fer tot el possible per recuperar-se mentre és testimoni de com tots els seus plans s'ensorren.

Imatge de Chelo García-Cortés sortint de l'hospital.
Chelo García-Cortés surt en defensa del presentador, tot i el mal moment que està passant. | Europa Press
 

Tot i això, malgrat l'adversitat, Chelo es troba animada i molt pendent de l'actualitat. Tant és així que no ha dubtat a pronunciar-se sobre la polèmica que gira al voltant del seu company de cadena, Santi Millán.

La gallega té clar que no és just el que ha passat amb ell i reconeix que «quan va sortir la notícia em va semblar absolutament vergonyós». Té molt clar què suposa difondre aquesta classe d'enregistraments i també el que ella faria si arribés a rebre un contingut semblant.

Imatge de Santi Millán.
Chelo García-Cortés dona suport a Santi. | Europa Press
 

«Si a mi m'ho passessin, ho esborraria automàticament, perquè és un delicte contra els drets fonamentals d'una persona», assenyala. Amb 70 anys, Chelo admet estar tranquil·la, ja que ella no s'ha exposat mai d'aquesta manera.

«Jo el WhatsApp el faig servir per parlar amb persones amigues i ja està, i si em fiquen en un xat, surto de seguida», confessava. «No he tingut problemes d'aquest tipus perquè només el faig servir per comunicar-me amb amics o persones de la feina», afegeix.

Chelo García-Cortés, més rotunda que mai: «Cal posar fi a aquesta mena de delictes»

Chelo García-Cortés té clar que, cada cop més, les xarxes socials poden convertir-se en lloc perillós. Hi ha un buit legal en certes situacions on les tecnologies juguen un paper molt important que cal omplir.

De fet, per a la periodista, avui dia la difusió de certs continguts íntims no està prou penat per la llei. «Les lleis cal canviar-les, i perseguir també qui intenti buscar o veure aquests continguts», opina.

Chelo García Cortés en un plató de televisió
Chelo García-Cortés vol posar fi a aquesta mena de delictes i demana que es faci justícia. | GTRES

 

«Tanta culpa té qui ho fa com qui distribueix i qui ho veu», explica. Com Santi, Chelo té clar que «és un delicte, no només per al que ho ha fet, sinó també el que ho veu».

«Qui l'ha vist comet un delicte també, perquè està envaint la intimitat d'una altra persona», argumenta.

D'aquesta manera, per acabar el seu discurs, la col·laboradora ha mostrat totalment el seu suport al presentador de Got Talent i condemna els fets. «Cal posar fi a aquest tipus de delictes i Santi Millán farà el que ha de fer», comenta. «La gent s'ha de conscienciar i no veure aquesta mena de continguts», conclou.

▶️ La mujer de Santi Millán se desahoga en sus redes sociales

Chelo ha enviat un contundent missatge per defensar el seu company i demostrar-li que no està sol. Un suport al qual s'han sumat una infinitat de cares conegudes, demanant que es faci justícia i es posi fi a aquest tipus de delictes.