Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu Campos ja no pot amagar la seva relació amb un home casat i amb fills

Terelu Campos mai s'hauria imaginat que aquest tema sortiria a la llum

Terelu Campos s'ha convertit, una vegada més, en l'objectiu. Aquesta coneguda presentadora de televisió ja no ha pogut amagar més la relació amorosa que ha marcat un abans i un després a la seva vida.

No hi ha dubte que ser una de les grans amigues de Rocío Carrasco no l'està beneficiant en absolut. I, encara que durant tot aquest temps ha aconseguit que els problemes de la filla de 'la más grande' no l'esquitxin, ara ha passat una cosa que l'ha col·locat a l'ull mediàtic.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos no s'ha pres gaire bé aquestes paraules | Mediaset

Des que divendres passat, 17 de juny, es van estrenar els dos primers episodis d'En el nombre de Rocío, no es parla de res més.

Després de diversos mesos d'espera, la dona de Fidel Albiac per fi ha tingut l'oportunitat de parlar fort i clar sobre els problemes que manté actualment amb els membres de la família més mediàtica.

L'amiga de Terelu Campos no ha tingut cap problema a desenterrar alguns dels documents que li va deixar la seva mare i que demostrarien que no és veritat tot el que s'ha explicat durant els darrers 20 anys.

Durant l'emissió del capítol zero, les dues persones que van sortir més malparades amb el testimoni de Rociíto van ser Amador i Gloria Mohedano. La protagonista no va tenir cap problema a qualificar els seus oncles de «canilla» o d'«avariciosos», després de llegir la carta que Ana Iglesias li havia lliurat.

Rocío Carrasco
L'amiga de Terelu Campos va a totes | MEDIASET

Tal com es podia esperar, aquestes paraules no van passar desapercebudes per a diversos dels membres del clan Jurado-Mohedano, que no van trigar a sortir públicament per carregar contra la televisiva.

Però el que menys s'esperava Terelu Campos és que es veuria directament perjudicada per aquesta nova sèrie documental, després de fer-se públic un episodi fosc del seu passat.

Terelu Campos no s'esperava aquest cop baix

Terelu Campos mai s'hauria imaginat que el seu nom seria utilitzat per atacar directament Rociíto. I és que, durant la tertúlia posterior a l'emissió de l'episodi 0 d'En el nombre de Rocío , va passar una cosa que va aconseguir que Chayo Mohedano explotés.

Divendres passat, 17 de juny, Telecinco va preparar un especial Deluxe centrat únicament en l'emissió d'aquesta nova sèrie documental. Per a l'ocasió, el format va comptar amb la col·laboració de diversos professionals afins a Rocío Carrasco i a la seva mare.

Rosa Benito i Chayo Mohedano
Chayo Mohedano surt a defensar la seva mare | Catalunya Diari

Entre totes aquestes persones hi havia el periodista Carlos Ferrando que, durant la seva intervenció en aquest espai televisiu, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de referir-se a Rosa Benito com a «lloba».

«Vosaltres no sabeu com n'estava de contenta Rocío Jurado perquè Amador es casava amb una noia que jo vaig conèixer i perquè tenia el vestit de núvia. L'altra lloba [Rosa Benito] es va ficar pel mig, se'n va al llit amb ell, li diu que està embarassada i l'altra s'ha de quedar a casa seva».

Com era evident, la filla de la guanyadora de Supervivientes 2011 no es va prendre gaire bé aquestes paraules ,la qual no va trigar a recórrer a les seves xarxes socials per carregar durament contra el comunicador.

Però el que ningú s'esperava era que aquesta resposta esquitxaria directament Terelu Campos . La cantant va decidir posar com a exemple una de les relacions amoroses que la periodista va tenir en el seu passat.

«¿Lloba? I les feministes assenteixen? Fixa't, he de recordar dones com Rocío, que va començar amb Fidel Albiac quan ell encara estava amb R. Mestre, o Terelu, que va començar amb Pipi Estradamentre estava casat i amb fills. Ferrando diu barbaritats de la meva tieta Rocío Jurado, què no dirà de la meva mare per una cadira?».