IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa Quintana llença una clara indirecta a Susanna Griso a través d'un dels seus col·laboradors

La presentadora de Telecinco ha criticat a García-Margallo que recentment hagi visitat 'Espejo Público'

Tot i la ferotge lluita per les audiències entre els dos principals programes matinals de la televisió estatal, 'El Programa de Ana Rosa' i 'Espejo Público', durant els darrers 14 anys, la veritat és que la competició entre les seves dues presentadores ha estat sempre esportiva. Ana Rosa QuintanaSusanna Griso han parlat sempre meravelles de la seva competidora, encara que és impossible que al final no s'acabin llençant alguna indirecta com la d'aquest matí la presentadora estrella de Telecinco.

Avui visitava la tertúlia política d''El programa d'Ana Rosa' un dels seus col·laboradors habituals i exministre d'exteriors, José Manuel García-Margallo. Protagonista els darrers dies per fer una becaina al Parlament Europeu, l'explicació dels motius d'aquest episodi tan comentat ha servit a la presentadora per llençar un dard a la seva companya d'Antena 3.  

  

Dard d'Ana Rosa a la seva principal competidora

«Només van ser 20 segons. A més havia començat el dia a 'Espejo Público', després vaig tenir el Comitè Executiu, vol a Brussel·les... Havia dormit només quatre hores», es justificava Margallo.  Aquesta referència a un altre programa li servia a Quintana per fer un retret amb segones al seu col·laborador: «Això et passa per anar on no es deu».

L'exministre popular li responia amb una pregunta irònica sobre si es referia al ple d'Estrasburg o a 'Espejo Público'. Ana Rosa enviava el programa a una pausa publicitària entre riures, deixant bastant clara quina era la seva resposta.   

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari