IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

El divorci de dos famosos espanyols que val 1 milió d’euros

L’empresari haurà de pagar 7.000 euros al mes com a pensió compensatòria

Rafael del Pino i Astrid Gil a la seva boda (10-06-2006)
Rafael del Pino i Astrid Gil van casar-se el juny de 2006 | G3

El president de Ferrovial, Rafael del Pino, i la seva parella Astrid Gil Casares van decidir divorciar-se l’any 2016 després de 10 anys de matrimoni i tres filles en comú. Tot i això, aquest procés judicial s’ha allargat amb els pas dels anys, tot I que sembla que finalment han arribat a un acord.

El Tribunal Suprem ha dictaminat a favor del recurs que del Pino va interposar contra la sentència de l’Audiència Provincial de Madrid, que demanava la quantitat de 6 milions d’euros a pagar com a pensió compensatòria a la seva dona, Astrid Gil.

Més de 5 milions d'euros menys a pagar

Ara, l’empresari ha vist rebaixada la quantitat que haurà d’abonar, sent un total de 840.000 euros anuals, 7.000 al mes. Per altra banda, les filles del matrimoni tindran el dret a viatjar a Europa una vegada al mes, a més de 100.000 euros anuals per viatges i allotjament de les tres nenes, totes menors d’edat.

L’any 2000 Rafael del Pino va heretar la constructora Ferrovial, fins llavors en mans del seu pare. L’any 2019 se situava al tercer lloc de les persones més riques d’Espanya, darrere d’Amancio Ortega i la seva filla, Sandra Ortega. Compta amb un avió privat, un helicòpter, dos vaixells, una mansió a Formentera i diverses propietats més.

Astrid Gil, una guionista hipotecada 

Astrid Gil, per la seva banda, va confessar que durant el matrimoni amb del Pino va començar a escriure un guió que no va anar a més, però que va continuar un cop s’havien divorciat.

Així, es va atrevir a escriure el guió de la pel·lícula ‘¿Qué te juegas?’, estrenada el 2019. També va decidir canviar d’aires i comprar una casa de 441 metres quadrats i 1.539 de parcel·la a La Moraleja. Esperant una altra sentència del jutge, es va hipotecar per 975.000 euros a pagar en 20 anys, i ara lluitarà de nou per augmentar la quantitat a rebre de part del seu exmarit i poder permetre’s començar una nova vida allunyada de l’hereter de Ferrovial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari