Felip no pot més: enxampen al rei Joan Carles coquetejant amb una altra dona

Pilar Eyre afirma que la vida de Juan Carlos a Sanxenxo és d'allò més plaent, de fet, fins al punt d'haver estat vist coquetejant amb una altra dona

Joan Carles I es trasllada a Sanxenxo
Joan Carles I es trasllada a Sanxenxo | Catalunya Diari

Joan Carles era notícia fa uns dies després de saber-se que canviava de domicili i abandonava la Zarzuela. Tot apunta que el cop definitiu que ha sumit al pare de Felip VI en una depressió —de la qual li està costant sortir— és la pèrdua de la seva germana, la infanta Pilar, amb qui asseguren «parlava cada dia per telèfon». 

El rei emèrit està intentant, a través de tots els mitjans possibles, seguir endavant. De fet, fa uns dies va recuperar una de les seves aficions que més controvèrsies ha comportat en els últims anys, i és que se'l va poder veure anant de cacera amb els seus amics.

Tot i els esforços, sembla que de moment aquestes aficions no són suficients per superar el cop emocional en el qual està sotmès Joan Carles, i per això hauria decidit prendre distància dels focus i traslladar-se a Sanxexo, on tot apunta que es troba molt a gust. Segons la periodista Pilar Eyre, el rei emèrit no es sentia còmode a la Zarzuela després de la seva abdicació, és més, apunta que s'hauria arribat a sentit com en una «presó sinistra i hostil».

Joan Carles ha estat molt ben rebut pels seus amics

Els seus amics residents en el petit poble de Pontevedra, han rebut a Joan Carles amb alegria i disposats a oferir-li totes les comoditats que necessiti, de fet, el rei es troba ocupant una cabina reservada pels capitans al Club Nàutic. Eyre va sostenir que a més compta amb una habitació només per ell en una casa de l'armador Pedro Campos, un dels seus amics més fidels. 

Així doncs, sembla que el pare del rei Felip VI ha trobat, en Sanxexo, el lloc ideal on viure. Rodejat de bons amics que el tracten amb amabilitat i respecte, gaudeix de reunions on a més se l'ha vist especialment interessat per una dona. Segons apunta la mateixa periodista, Joan Carles no es talla i, a més d'enviar-li missatges, coqueteja amb ella: «Quan té algun dinar sempre l'asseuen amb ella, riuen junts i ell l'afalaga sense fre» assegura la Pilar Eyre, experta en la Casa Reial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari