Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb ulleres de sol.

Ana Rosa Quintana sorprèn Telecinco amb el nou bebè

Ana Rosa Quintana, en xoc després de la confessió d'una famosa cara de Telecinco

Ana Rosa Quintana està impactada després de les últimes notícies que han arribat d'una cara coneguda de Telecinco. Mentrestant, la periodista està preparada per passar per quiròfan i sotmetre's a una intervenció important per curar-se del seu càncer de mama.

Ana Rosa ha tingut constància d'unes paraules que generaran molt d'enrenou al programa matinal de la cadena de Fuencarral. Concretament, ens referim a les darreres paraules que ha dit Christian Gálvez, actual parella de Patricia Pardo, la substituta d'Ana Rosa Quintana des de fa cinc mesos per motius de salut.

Ana Rosa Quintana ja sap el que busca el xicot de Patricia Pardo

Christian Gálvez i Patricia Pardo gaudeixen d'un feliç romanç des de fa uns mesos. I és que el conductor d''Alta tensión' va donar per liquidada la relació de més d'una dècada amb l'exgimnasta Almudena Cid.

Muntatge Ana Rosa Quintana amb Patricia Pardo
Ana Rosa ha vist parlar sobre la paternitat al xicot de Patricia Pardo | CatalunyaDiari

Una ruptura que, sens dubte, va sorprendre molts, ja que era una de les parelles més consolidades del panorama televisiu. El cas és que l'amor es va acabar i, radicalment, Christian Gálvez va decidir canviar de vida davant la sorpresa de la mateixa Cid.

El presentador, que s'havia enamorat de la periodista gallega, cridava el seu amor als quatre vents tant a les xarxes socials, com en alguna confessió radiofònica.

Ana Rosa Quintana escolta el desig del seu company de cadena

Christian Gálvez és al focus mediàtic des de l'esmentada ruptura, i encara més, quan ens vam assabentar gràcies a una revista que estava enamorat de la famosa periodista. Molts volen saber quins són els plans de futur de l'ex d'Almudena Cid i sobre això ha parlat a les seves xarxes els últims dies.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Christian Gálvez ha parlat sobre el seu desig de ser pare | Mediaset

Fa un mes, coincidint amb el Dia del Pare, Christian enviava un tendre missatge al seu pare amb una indirecta a la seva nova parella.

«Si alguna vegada soc pare, tant de bo sigui per al meu fill, almenys, la meitat del que tu signifiques per a mi», deia el missatge del comunicador. Amb aquest desig, s'aprecia clarament la il·lusió que té l'exconductor de 'Pasapalabra' per portar un nadó al món. I de fet, ha aclarit com seria si fos un pare algun dia.

«Estic desitjant que sigui mare»

«M'encanten els nens. No sé si tinc bona mà, però m'agrada jugar-hi, i tinc paciència. M'agrada fer el robot, el goril·la, el que faci falta», ha dit públicament, aclarint que seria un gran pare.

Així, ha estat contundent sobre si en algun moment ha de proposar algun pla als seus fills o als nebots, sap què seria. «Seria capaç de demanar permís als nens per anar a buscar gelat, destrossar la cuina i pintar-la tota de blanc», confessa.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Patricia Pardo i Christian Gálvez caminant junts agafats de la mà pel carrer | Europa Press

Per ara, no té pensat ser pare amb Patricia Pardo, però sí que li faria una il·lusió tremenda si la seva germana Ainhoa li dona el gran regal de ser oncle. «Estic desitjant que Ainhoa sigui mare», opinava.

La relació del jove amb Pardo va millor que mai, i se'ls ha vist alguna vegada mostrant-se molt afectuosos l'un amb l'altre. A més a més, són habituals els missatges d'amor i admiració a les xarxes socials. Això sí, el tema de ser pares sembla que és massa aviat per plantejar-ho de manera seriosa.

A més, l'exmarit d'Almudena Cid ha parlat sobre la seva infància i ha revelat que Ainhoa sempre ha estat més moguda que ell. «En el repartiment s'ho va emportar tot Ainhoa. Uns nens pinten i altres nens cremen», ha confessat sobre les aventures d'infantesa amb la seva germana.

▶️ Los amigos de Christian Gálvez destapan el refugio de Almudena Cid