Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Anabel Pantoja, a punt de plorar en directe per l'últim enfrontament amb Jorge Javier

El col·laborador va llançar ahir un discurs en contra de la seva col·laboradora, acusant-la de ser molt poc professional

Les últimes aparicions de Kiko Rivera a la televisió estan sent del tot demolidores. El cantant està fart de suportar els menyspreus de la seva mare, i demana a la seva germana,  Isa Pantoja, i a la seva cosina, Anabel Pantoja, que li donin suport i li facin companyia en aquest dur moment que està vivint a conseqüència de la inactivitat laboral que li està causant la pandèmia i les restriccions sanitàries establertes.

Encara que creguem que en aquesta guerra els grans perdedors són el cantant i la seva mare Isabel Pantoja, ara estem veient una tercera afectada i que, fins i tot, podria estar a punt de perdre el seu lloc de treball, un acomiadament que no podria suportar el clan Pantoja en aquest moment econòmic tan delicat que estan vivint.

Ahir dilluns, Jorge Javier Vázquez va decidir enviar un missatge a Anabel Pantoja i que avui hem sabut que no li va agradar gens. Tot es remunta a la primera gala de 'La Casa Fuerte' de dijous, en què el programa va decidir mostrar-li a Isa Pantoja alguns dels titulars de l'entrevista de Kiko Rivera atacant a la seva mare. Això no va agradar gens a Anabel i amb la ment en calent va fer una publicació al seu perfil d'Instagram denunciant el linxament que li estaven fent a la seva cosina, considerant que no s'ho mereixia.

És clar que la col·laboradora no va mesurar la dimensió de les seves paraules i no va caure en què aquest contingut podia arribar a Jorge Javier Vázquez, qui a més, és el presentador del programa en el qual ella treballa moltes tardes. El català va voler enviar ahir un missatge a la jove i li va dir que tenint un currículum tan escàs i uns estudis inexistents, hauria d'estar molt agraïda a Telecinco i 'Mediaset' per tenir-la contractada amb els temps que corren. Cosa la qual la tertuliana no va fer i va acabar carregant contra l'empresa que li dona per menjar.

Jorge Javier Vázquez demana empatia a la seva col·laboradora

Avui, els dos tornaven a coincidir a 'Sálvame' i Anabel admetia que estava molt nerviosa per aquesta trobada. Ha sigut ella qui ha demanat començar a parlar primer, admetent el seu error i confessant que no va pensar en les conseqüències que això podria comportar-li en el seu lloc de treball. Alhora, li demanava perdó particularment a Vázquez per haver tirat per terra la feina com a conductor de 'La Casa Fuerte'.

En aquest moment, Jorge Javier ha abaixat el to i ha dit que acceptava les seves disculpes, però que volia que Anabel s'endugués alguna cosa d'aquesta situació. Li demanava a la seva col·laboradora que prengués consciència d'on estava i l'afortunada que era. També la convidava a pensar en la gent que treballa a la cadena passant pels càmeres, els directors i els redactors que van preparar la gala de 'La Casa Fuerte' i que van haver d'aguantar que una treballadora del mateix grup estigués boicotejant la seva feina.

La col·laboradora amb llàgrimes als ulls prometia ser més conscient i delicada amb el seu treball però també amb el dels altres. És just admetre que Anabel també aporta molt al programa i que en moltes ocasions ha estat un dels grans reclams del format de les tardes, publicant recentment un llibre sobre dieta sana i alimentació, del qual el seu programa també es beneficiarà, ja que aquest es publica sota el paraigua de la productora i del format.