Aneth és la segona expulsada de 'Supervivientes 2019'

L'audiència va decidir expulsar l'amiga de Chabelita després d'arribar a la Plataforma del Pirata Oblidat junt amb Jonathan

Aneth és la segona expulsada de 'Supervivientes'
Aneth és la segona expulsada de 'Supervivientes' | Telecinco

Aneth és la segona expulsada de 'Supervivientes 2019'. L'audiència va decidir expulsar l'amiga de Chabelita després d'arribar a la Plataforma del Pirata Oblidat junt amb Jonathan. Així doncs, poques setmanes després de començar el concurs, Aneth va haver de dir adéu al concurs amb un somriure.

L'amiga de la filla d'Isabel Pantoja semblava contenta per la decisió del públic, però certament, la seva nit no va ser gens fàcil. El seu pas per l'illa no ha estat un camí de roses, principalment, perquè no sempre ha comptat amb l'aprovació dels seus companys. De fet, durant l'emissió d'alguns vídeos en la gala del programa d'aquest dijous a la nit, Aneth va poder esbrinar com els seus ja excompanys parlaven d'ella.

Una concursant no gaire estimada entre els companys

Cadascú té la seva opinió, però si hi ha una generalitzada sobre la seva persona, és que no la veuen aigua clara. Han estat molts els adjectius que han utilitzat envers ella com: rata, bipolar o sirventa de la Pantoja. Precisament la Pantoja ha estat l'única concursant afectada per la seva marxa. Cal recordar que Aneth s'ha convertit en els darrers dies en un suport incondicional per a la cantant i ha sabut estar al seu costat quan l'ha necessitat.

Per aquest motiu, quan la Pantoja es va assabentar que era Aneth l'expulsada es va trencar en un mar de llàgrimes per la seva marxa. Davant la seva reacció, Aneth li va dir: «T'estimo amb l'ànima, no et fiquis així perquè em faràs plorar. Has de ser forta i tu aquí fins al final». No la van acomiadar amb el mateix sentiment altres concursants com Dakota que es va dirigir a ella tot dient: «Fins aviat, Lucas, que et vagi molt bé». Ja fora de l'illa, Aneth tampoc sembla tenir molts adeptes, entre els quals destaca Kiko Rivera, el fill gran de la Pantoja. 

Kiko Rivera que Aneth i la seva mare no són amigues

Des del plató, Kiko va dir que creia que Aneth era amiga de la seva germana, però no de la seva mare, ja que a ell, personalment, no li queia molt bé. El mateix pensava Loli Álvarez, que ja ha arribat a Madrid després de convertir-se en la primera expulsada d'aquesta edició i haver passat uns dies al 'palafito'. Ara, Aneth, no té més sortida que arribar a Madrid i defensar-se ja allunyada del concurs de totes les crítiques que ha anat rebent.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari