Alonso Caparrós plorant

Angèlica, la dona d'Alonso Caparrós, confirma que la ruptura pot ser imminent

Alonso Caparrós s'ha enfrontat a un tema que encara li costa recordar

Alonso Caparrós està en un moment dolç de la seva vida, almenys això és el que pensava. Viu un moment d'estabilitat familiar al màxim nivell amb la seva parella, amb els pares i germans i amb els seus fills.

Després d'uns anys molt complicats i de fortes addiccions que van destrossar tot el seu entorn familiar, Alonso va ressorgir de les seves mateixes cendres. Després d'un llarg i tortuós recorregut, es va recuperar físicament, va començar una nova vida amb la seva dona actual, Angèlica, i va recuperar la relació amb els seus dos fills.

No obstant això, volia també alleugerir totes les tensions i acabar amb les picabaralles del passat. Per això, va asseure el seu pare als platós de Telecinco per passar comptes. En un dels Deluxe més durs que es recorden, Alonso va retreure al seu pare moltes coses, cosa que va suposar el posterior enuig de la seva mare i del seu germà.

Imatge de Claudia amb el seu pare Alonso Caparrós al Deluxe.
Alonso Caparrós ha arribat a la seva major catarsi familiar davant les càmeres | Telecinco

Alonso li demanava «sinceritat», que «fes desaparèixer l'Andrés Caparrós, l'estrella radiofònica» i que comencés a comportar-se com un pare normal, entre altres coses. Allò va ser una catarsi familiar de primer ordre que va mostrar l'interior d'una família aparentment unida i sòlida. Van florir esquerdes estructurals profundes a causa del pas dels anys. Com totes les famílies, vaja.

Han passat uns anys des d'aquell trist episodi i Alonso ha aconseguit durant tot aquest temps tornar a cosir el seu llenç familiar. Ho ha fet amb el perdó, amb afecte, amb sinceritat i amb un nou punt de partida. Tot marxava bé fins ara, que es torna a tensar al màxim la situació.

Alonso Caparrós rep el pitjor comentari en directe

Tot ha començat quan estaven debatent intensament a Sálvamerespecte al conflicte obert a casa d'Ortega Cano. Alonso instava la família a «netejar els draps bruts a casa» i el sempre punxant Kiko Hernández li ha recriminat que ell no fes el mateix abans.

En un primer moment Caparrós va fer cas omís del dard de Kiko, però aviat es va esfondrar.

Assegura que li ha costat molt arribar-hi. «He demostrat que no vull viure d'això com fa altra gent. He estat prou valent per a asseure'm aquí, demanar perdó a tots ells amb un llibre i recuperar tota la meva família».

Alonso va advertir Kiko «per aquí no passaré. Si segueixo, potser faig un protocol d'abandonament. M'ha costat moltíssim recuperar la meva família».

El col·laborador s'emocionava en rememorar els darrers anys. «Aprendre a demanar perdó, a reconciliar-me i a entendre les coses ha estat un esforç de superació, avui dia tota la meva família estem de meravella, crec que ha estat un èxit».

Kiko, content d'haver provocat contingut sensible, atenia a les explicacions d'Alonso, que es mostrava dolgut. «El pitjor d'aquestes coses és que ja sabeu com funcionen les xarxes socials i no em ve de gust que escriguin a la meva filla, als meus pares o a mi, parlant d'una cosa que està totalment superada i arreglada».

Les disculpes a Alonso que pocs esperaven

La veritat és que després d'aquells intensos i vergonyosos moments, Andres Caparrós i la resta de la família s'han mantingut al marge de la televisió. Alonso sí que ha seguit a Sálvame, però parlant d'altres temes i deixant-ne els problemes familiars al marge.

Puntualment l'hem vist reconciliant-se amb el fill menor o donant suport a la carrera artística de la seva filla Claudia, però res a veure amb els drames del passat.

Davant d'aquest moment que podria reobrir la crisi familiar de manera imminent, Kiko ha acabat demanant-li disculpes. Ha assegurat que ell es referia «a l'arrencada del conflicte familiar» i ha lloat la manera com han aconseguit tancar-ho positivament.

«Ja veurem com acaba la família d'Ortega. Felicitats pel teu final, perquè ha estat gloriós, no t'has de sentir avergonyit».

Alonso Caparrós ha acabat amb un missatge clar a la seva família: «els vull protegir». A veure si és capaç, estant on està.