Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

José Ortega Cano confirma que ja està vivint sol

José Ortega Cano no té Ana María Aldón al costat

José Ortega Cano ha passat per uns mesos molt complicats per culpa dels conflictes al si de la seva família. Primer, perquè la seva dona, Ana María Aldón, li va fer retrets públicament i segon, perquè aquesta ha viscut una 'guerra' amb la filla d'ell, Gloria Camila. Tot això va desfermar els rumors de separació de la parella i ara se sap que el torero és només a casa.

Segons ha revelat una amiga de la seva dona, la dissenyadora no pot més amb la situació i ha decidit distanciar-se.

Ana María Aldón plorant a un plató de televisió.
La dona de José Ortega Cano no ha pogut aguantar les últimes situacions i ha optat per deixar la casa familiar | Mediaset

 

José Ortega Cano acaba esclatant i provoca la decisió d'Aldón

El destre de Cartagena ha vist que aquesta setmana la tranquil·litat que havia aconseguit a casa seva tornava a desaparèixer. Ha passat quan Ana María li ha retret que no deixi de parlar de Rocío Jurado com l'amor de la seva vida. I també quan la Glòria ha tornat a fer referència al xoc amb aquella.

Aquesta situació ha portat Josep a esclatar públicament. Ho ha fet al programa Ya son las ocho, on treballa la seva filla. Un espai al qual ha trucat deixant de manifest el seu afartament pels conflictes constants.

Així, visiblement enfadat ha dit: «Estic fart i cansat. Demano a tots els meus, a Gloria, a la meva dona i al meu fill que deixin que jo faci la meva vida. Els dono suport en tots els sentits, però hi ha coses que cal respectar».

Al que ha afegit: «Demano a la meva filla, a la meva dona i a tothom que em deixin viure tranquil, que deixin de parlar de mi».

José Ortega Cano coneix la difícil situació de la seva dona

Qui fos vidu de Rocío Jurado ha provocat amb aquesta trucada a televisió que Ana María no pugui més. La dissenyadora ha confessat a algun dels seus amics la situació tan dura que està vivint i un ho ha explicat a la televisió. Ens estem referint a Carmen Borrego, que ha relatat que la seva amiga està trencada i sense forces.

A Sálvame és on Borrego ha estat molt clara: «Les coses no estan bé. Estan sobrepassant moltes persones. S'està posant la cosa lletja i estan arribant a límits molt durs».

«No m'estic referint tant a ruptura com a tocar fons com a persona, que és molt pitjor. Jo he parlat amb Aldón aquest matí i he de dir que està destrossada. Hem d'entendre que ella ha estat en tractament, que ho ha passat molt malament i que, de mica en mica, ha anat sortint a la superfície».

La dona del torero decideix deixar-lo sol

De la mateixa manera, ha aclarit que «Ana no vol trencar el seu matrimoni, vol ser feliç. He pogut parlar amb ella i estava ofegada en plor, no podia articular cap paraula, encara que al final s'ha acabat sincerant. I ho explicaré perquè crec que és moment que se sàpiga el que està passant a casa seva».

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
La dona d'Ortega Cano no pot més amb la situació | Catalunya Diari

A més, cal afegir altres situacions que l'esposa d'Ortega Cano està aguantant i ja són insostenibles. En paraules d'ella és que «jo no soc a casa meva. He de demanar permís per a tot i a casa meva manen més Marina, l'assistenta, i Gloria Camila que jo».

En aquest punt, la col·laboradora de Sálvame ha exposat que aquella va deixar tota la vida per José, inclosa la fruiteria. Ha dit: «La gent riu per allò que era fruitera, però ella guanyava al mes 3000 o 4000 € amb aquest negoci i mantenia tota la seva família».

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ana María marxa a Sanlúcar perquè no pot més | GTRES

Tot seguit, Carmen ha relatat que la dona del murcià ha decidit marxar a Sanlúcar de Barrameda i deixar-ho sol a l'habitatge que comparteixen. El detonant últim perquè hagi adoptat aquesta postura és la trucada d'Ortega al programa de Telecinco. I si ha triat aquesta ciutat gaditana és perquè allà se sent acompanyada per la família i perquè vol estar al costat de la seva mare, que no està bé de salut.

Per concloure ha dit: «Ortega no l'ajuda gens, per això se'n va a Supervivientes, per tenir diners per a ella i la seva família. La seva filla s'ha posat a parlar perquè veu que la seva mare cada vegada està pitjor. Ana està perduda i se n'anirà a Sanlúcar per estar al costat de la seva mare».

«No vol separar-se, vol estar bé amb el seu marit i que aquest li doni lloc. Però és en un estat que a mi em preocupa».

▶️ La desgarradora confesión de Kiko Matamoros: No me queda mucha vida