ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Antonio Castelo es burla del seu excap Dani Mateo a 'Todo es mentira'

L'humorista Antonio Castelo va ser apartat del programa de Dani Mateo 'Yu: No te pierdas nada' després d'un fort escàndol
Antonio Castelo i Dani Mateo van treballar junts a 'Yu: no te pierdas nada' | CatalunyaDiari.cat

 

El presentador Dani Mateo està d’actualitat després que hagi sortit a la llum que serà el nou presentador de ‘Zapeando’, i Antonio Castelo ja s’ha encarregat d’enviar-li un dard enverinat des del programa en què col·labora a Cuatro, ‘Todo es mentira’. Cal recordar que Dani Mateo va ser el seu cap al programa ‘Yu: no te pierdas nada’, un programa d’actualitat en què Antonio Castelo treballava com a col·laborador i del qual va ser acomiadat de manera fulminant després de veure’s immers en un escàndol.

 

La venjança d'Antonio Castelo al seu excap

Antonio Castelo sembla que no ha oblidat el que va succeir, així que va aprofitar un descuit del realitzador de càmera per llançar-li una pulla al seu excap; mentre el col·laborador es trobava comentant l’actualitat del dia, la càmera va enfocar per error el seu company Nacho Garcia en lloc d’ell, i un cop la càmera va tornar a enfocar a Castelo, aquest va deixar anar: «A l’altre costat és pitjor, que està Dani Mateo». 

 

Encara que aquestes rivalitats són d’allò més normals en el món televisiu i és habitual que col·laboradors d’una cadena facin escarni dels d’altres cadenes, en aquest cas l’enemistat té el seu origen en un episodi molt més personal que va aixecar molt rebombori en el seu moment.

 

Abans de treballar al programa de Risto Mejide, Antonio Castelo era humorista al programa de Dani Mateo 'Los40', fins que va ser acomiadat després que diverses noies l’acusessin d'«abús sexual» i «masclisme». Davant l’escàndol i la polèmica que va aixecar tot l’assumpte, Dani Mateo va afirmar en un comunicat: «Prendrem les decisions correctes», fins que finalment el grup PRISA va decidir apartar Castelo del format.

 

També et pot interessar...