Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Antonio David Flores, a la corda fluixa: perd els altres clients fora de Telecinco

L'excol·laborador de televisió ha vist reduïda la seva activitat laboral

Antonio David Flores es troba vivint unes setmanes realment complicades. I és que, després de l'emissió de la sèrie documental de la seva exdona (Rocío Carrasco), la seva imatge ha quedat seriosament en dubte.

I és que la mare dels seus fills (Rocío i David) ha decidit parlar després de vint anys de silenci. Un temps durant el qual ell s'ha dedicat a anar de plató en plató i de revista en revista concedint entrevistes parlant de Carrasco. I no precisament per a bé.

No obstant això, ella ha trencat el seu silenci i en fer-ho està deixant la figura pública d'ell molt danyada. En concret, això s'ha produït perquè ha revelat els presumptes maltractaments que li va infligir. I també perquè ha destapat, amb documentació, les seves mentides.

D'aquí ve que això li estigui passant factura a ell, quant a imatge i respecte a la seva butxaca. La seva situació econòmica està a la corda fluixa.

L'acomiadament de Mediaset

Tal va ser l'impacte que va provocar l'esquinçador testimoniatge de Rocío Carrasco en el seu primer lliurament, que el país es va veure commocionat. Nombroses van ser les persones que la van creure quant al sofriment que havia passat per culpa d'Antonio David.

És més, Mediaset també la va creure. Per això, va prendre la determinació de posar fi a la seva relació laboral amb ell. D'aquesta manera, el malagueny va deixar el seu lloc com a col·laborador de 'Sálvame' i es va veure truncada la seva participació a 'Supervivientes'. Un espai, aquest, al qual anava a acudir com a defensor de la seva esposa, Olga Moreno, concursant de l'edició 2021.

D'aquesta manera tan categòrica va veure com la seva principal font d'ingressos, la televisió, es quedava reduïda al no-res.

Es queda sense treball fora de la televisió

Malgrat quedar-se sense treball en televisió, Antonio David Flores va pensar que podria seguir amb la seva vida de manera normal. I és que fora dels platós comptava amb col·laboracions i acords amb empreses de tota mena. Aquests, gestionats pel seu representant, consistien fonamentalment a exercir d'imatge d'aquestes o de promocionar-les en xarxes socials.

Així, en el seu compte d'Instagram, ha promocionat a quiromassatgistes, botigues de complements, centres d'estètica, clíniques d'estètica o fins i tot sofàs i matalassos.

Segons el mitjà 'El Español', per cadascuna de les promocions d'aquests negocis a les seves xarxes socials cobrava entre 400 i 600 euros més IVA. No obstant això, ara ja no compta amb aquestes.

La citada publicació ha revelat en exclusiva que Antonio David Flores s'ha quedat sense aquest altre negoci. El motiu és que la mala imatge pública que existeix ara d'ell és rebutjada per moltes empreses. És a dir, no volen que ell les promocioni perquè no desitgen que se'ls identifiqui amb la seva figura.
No hi ha negoci que en aquests moments vulgui que s'associï a un famós que està en dubte per les seves mentides i suposats maltractaments.

També perd el filó de les exclusives

Durant els últims vint anys, Flores ha aconseguit guanyar importants sumes de diners concedint entrevistes en revistes. Entrevistes on parlava de la seva ex, dels seus fills i fins i tot de la família de Rocío Jurado.

Per això, pensava que, després de l'estrena del documental de Rocío Carrasco, podria recórrer a aquest mitjà per a donar la seva versió i omplir-se les butxaques. No obstant això, el seu pla s'ha vist frustrat. I és que les principals revistes del cor del país han fet front comú respecte a ell. Han decidit no entrevistar-lo després que en xarxes es posessin en marxa campanyes per a no comprar les revistes si Antonio David apareixia.

Per tot el que s'ha exposat, és clar que l'excol·laborador ha vist que les fonts d'ingressos que tenia han desaparegut. Això sí, no cal alarmar-se. L'economia familiar està creixent beneficiant-se de la situació. Així, la seva esposa està a 'Supervivientes', on, segons 'La Razón', guanya setmanalment entre 13.000 i 15.000 euros.

A més, la seva filla (Rocío Flores) acaba de fitxar pel citat reality i també per 'El programa de AR'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.