Primer pla d'Antonio Molero

Antonio Molero, el popular Fiti de 'Los Serrano' que han donat per mort

L'actor ha explicat una anècdota que ha deixat tothom sorprès

Antonio Molero és d'aquells actors que potser pel seu nom no sàpigues qui és. Si t'ensenyen una foto seva, però, el consideres quasi de la família pels anys que fa que el veus a la petita pantalla.

Al llarg de la seva carrera artística, Molero ha interpretat papers estel·lars. Nascut a Toledo el 1968, el personatge més important a qui ha donat vida és el de Fiti, a 'Los Serrano'.

Llavors ja era conegut, però treballar en aquesta mítica sèrie el va consolidar com l'amic lleial i divertit que tothom voldria tenir.

El que poca gent sap d'Antonio Molero és que fa cinc anys va viure un dels episodis més desesperants de la vida: el van donar per mort.

Antonio Molero s'enfronta a la seva pròpia 'mort'

Antonio Molero ho va explicar a 'El Hormiguerodavant d'un incrèdul Pablo Motos, que encara al·lucina pel que li va passar a l'actor. «És una història de molt mal gust, de molt mala llet. S'ha de ser...».

Els fets es remunten al 2017, quan Antonio Molero treballava a 'Amar es para siempre'. En una pausa del rodatge, va mirar el telèfon i es va sorprendre per la quantitat de trucades perdudes i missatges que tenia. Segons relata el mateix Molero, «eren trucades una mica rares perquè eren com "Hola?", tímidament».

Luis Merlo, que acompanyava Molero a l'entrevista, va voler donar un toc d'humor a l'assumpte. «Clar, perquè si estàs mort, potser no contestes...».

Antonio Molero de braços plegats
A Molero se'l va donar per mort a causa d'una notícia falsa | GTRES

Finalment, l'actor va poder parlar amb una amiga seva. «Una amiga meva, quan per fi li vaig agafar el telèfon, es va posar a plorar. Ho va passar fatal».

Va ser un cas claríssim de fake news, publicada «en un portal d'internet impresentable» que va difondre que Antonio Molero havia mort. L'actor assegura que va ser «molt desagradable. Després rius, tot i que va tenir una repercussió increïble, però bé, es va tallar, es va fer el tallafoc familiar de seguida. Ningú de la meva família se'n va assabentar, per sort».

Encara avui, a Molero el sorprèn la quantitat de gent a qui va arribar la notícia. «Un munt de gent m'ho ha dit, que van tenir un ensurt enorme».

▶️ Carlota Boza recuerda el trauma que le provocó su padre mientras actuaba en La Que Se Avecina

El missatge de Molero a les persones que difonen notícies falses

Antonio Molero va aprofitar la intervenció al programa d'Antena 3 per a llançar un missatge molt dur als responsables de la notícia falsa que tants problemes li va portar. «No teniu ni puta idea de com poden perjudicar fent això, no sabeu que desagradable pot ser una situació així».

Després d'un silenci reflexiu, el públic va aplaudir les paraules de Molero. Pablo Motos va afegir: «És que ja n'hi ha prou del vedat de caça: "Avui no tenim notícies. Doncs qui fotem? L'Antonio Molero. Que s'ha mort. Va, ja tenim clics"».

Antonio Molero, estimat dins i fora dels escenaris

Antonio Molero, a més d'actor, també és director i guionista. Els papers més coneguts que ha interpretat a la televisió són el de Poli Moyano, a 'Médico de familia', i el de Fructuoso (Fiti) Martínez a 'Los Serrano'.

Ha treballat al cinema com a director i guionista d'una pel·lícula. I a la petita pantalla també ha tingut un paper rellevant a 'Amar es para siempre'.

Jesús Bonilla, Antonio Resines i Antonio Molero en un photocall
Antonio Molero amb Jesús Bonilla i Antonio Resines, companys de repartiment de 'Los Serrano' | GTRES

El teatre ha estat el seu terreny de joc més fructífer i on ha aconseguit bones crítiques i moltes amistats. L'últim espectacle en què ha treballat és 'Escape Room', una comèdia que l'ha portat de gira per diversos llocs de la geografia espanyola.

Fresc com una rosa, Antonio Molero segueix endavant com un dels actors de més renom del nostre país.