IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Anuar serà el nou pretendent de Noelia Freire a 'MYHYV'

La primera cita entre la nova tronista i el germà d'Asraf va estar plena de riures i complicitat

Imagen de Anuar al lado de su tronista.
Anuar és pretendent de la tronista Noelia Freire al programa 'MYHYV'| Mediaset

La nova tronista de 'MYHYV', Noelia Freire, té un nou pretendent des de la setmana passada: Anuar, més conegut per ser el germà d'Asraf de 'GH VIP'. La seva entrada, però, no va sorprendre a ningú perquè ja s'havia fet públic que el germà del míster s'havia presentat al càsting i que el veuríem ben aviat.

A les seves xarxes socials, el pretendent s'ha definit com un noi a qui li agrada la televisió. I és que sortir a la pantalla no se li farà estrany, perquè ja ha aparegut diverses vegades al plató de 'GH VIP', tot defensant el pas del seu germà pel programa.

Toñi, quan va presentar el pretendent a la nova tronista, ja li va dir «que li agradaria». Anuar va demanar si podia seure ràpidament, perquè estava tan nerviós quan baixava les escales que li tremolaven les cames

La tronista Noelia Freire va tenir temps de fer-li preguntes personals a Anuar, però sens dubte el protagonista va ser Kiko Jiménez, que no parava de treure-li suc a les respostes del noi.

La primera cita va anar d'allò més bé 

La tronista de seguida es va fixar amb Anuar i el primer dia ja li va donar una cita perquè es coneguessin millor. Els espectadors, en veure la trobada a casa dels tronistes, tot d'una es van adonar de la gran complicitat que hi havia entre ells.

En un moment donat, va aparèixer una aranya a l'habitació de Noelia. La tronista va demanar al seu pretendent que l'ajudés a fer-la fora i, malgrat el fet que Anuar odia els insectes, per la seva noia fa el que calgui. Així, van treure la cuca de l'habitació i es van tornar a quedar sols. Una cita que va acabar millor del que s'esperaven.

Omar Montes e Isa Pantoja, en 'GH VIP'.
Omar Montes i Isa Pantoja al programa 'GH VIP' | Telecinco

 

Dos convidats inesperats

Durant el programa d'aquest dilluns, Isa Pantoja i Omar Montes van assistir al programa de l'amor per parlar sobre la seva relació. Malgrat que Omar no es duu bé amb Anuar, van donar la benvinguda al nou pretendent. Fa unes setmanes, també vam poder llegir la picabaralla entre Isa Pantoja i Asraf.

Noelia Freire va aprofitar aquesta visita per preguntar a Isa Pantoja si Anuar i ella havien tingut alguna mena de relació. «No. És el germà d'Asraf i puc dir-te que és molt bon noi i que m'hi porto genial», va contestar-li Isa. 

Van córrer molts rumors per les xarxes que parlaven de la relació que podria tenir l'exconcursant amb Anuar. Es deia que després d'una nit de festa havien dormit junts a casa d'uns coneguts.

Tot i això, mai hi ha hagut proves que ho confirmin. Omar Montes, per la seva part, va dir en directe que «és el mateix Anuar qui ho fa públic als passadissos de Mediaset».

Ara com ara, els seguidors de 'MYHYV' podran veure Anuar, ja que sembla que a la tronista li agrada el nou pretendent.


Comentaris

envia el comentari