Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels concursant d'Operación Triunfo 2018

Amaia recull les seves coses del pis d'Alfred

En unes imatges es veu com la cantant recull una capsa de cartró al pis del barceloní

Amaia y Alfred
Amaia i Alfred han trencat la seva relació | CatalunyaDiari.cat

Sembla que la bonica història d'amor entre els antics concursants d''OT', Amaia Romero i Alfred García, s'ha acabat. Han aparegut unes imatges en què veiem la cantant de Pamplona recollint les seves coses del pis d'Alfred, cosa que fa pensar que la parella ha trencat.

La revista 'Qué Me Dices' va publicar les fotos el 26 de novembre i, pel que mostren, podrien ser certs els rumors que corrien les últimes setmanes sobre una possible ruptura de la parella. A les imatges podem veure Amaia recollint una capsa de cartró del pis d'Alfred a la ciutat de Barcelona.

A més, a les fotos veiem la guanyadora d''OT 2017' molt pendent del seu mòbil mentre espera un taxi perquè la porti a la seva destinació.

El missatge peculiar de la capsa d'Amaia

A la capsa s'hi podia llegir «Aquesta capsa és la d'Amaia», un missatge ben curiós al paquet que havia deixat preparat Alfred per Amaia. L'antic concursant d''OT' ha volgut deixar clar quina era la capsa que s'havia d'endur la pamplonesa quan l'anés a buscar al seu pis de Barcelona.

L'artista va parlar d'Alfred durant la gala 'People in Red'

Fa uns dies, durant la gala benèfica 'People in Red' contra la sida, la premsa preguntava constantment Amaia sobre els rumors de ruptura de la jove parella. Amaia, per la seva part, va afirmar: «Estic molt contenta. La relació que tinc amb Alfred és molt especial i sempre ho ha estat. Estic molt bé amb ell, no hi tinc cap problema».

A més, va afegir que «al final els rumors van apareixent i també diuen moltes altres coses. No ho sé, m'és igual. Al final acabaré actuant amb normalitat i naturalitat, com ho he fet sempre i no deixaré de fer-ho».

Amaia treu el seu primer single

La publicació d'aquestes imatges a 'QMD' arriba pocs dies després que Amaia hagi tret el seu primer single titulat 'Perdona (ahora sí que sí)', en forma de col·laboració amb el grup madrileny 'Carolina Durante'.

D'altra banda, la cantant acaba d'arribar de Nova York on ha gravat el seu primer disc en solitari. Tot i això, els fans s'hauran d'esperar per escoltar-lo, ja que encara no té data de sortida al mercat.