Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Matamoros durant

Un tauró ataca Laura Matamoros durant una sessió fotogràfica a les Bahames

La filla de Kiko Matamoros estava treballlant per una campanya publicitària de Gucci

 

Laura Matamoros no està passant una de les millors èpoques de la seva vida. Per si fos poc el sonat divorci del seu pare, amb enfrontaments i males paraules entre Kiko Matamoros i Makoke inclosos, i algun ingrés nocturn a l'hospital, ara s'ha endut un altre gran ensurt: ha viscut en primera persona l'atac d'un tauró

Fotos al mar, entre taurons

La filla de Matamoros havia viatjat a les Bahames per treballar en una campanya publicitària de Gucci. Es trobava concretament a Exuma, un dels destins amb més atractiu turístic de les illes, famós precisament pels banys amb taurons que s'hi poden fer.

La 'instagramer', amb atreviment i lluint un dels espectaculars banyadors de la marca, no va dubtar en estirar-se al mar envoltada de taurons, això sí, tots ells petits. Concentrada en donar als fotògrafs la millor versió d'ella com a model, l'atac d'un dels taurons al seu braç va enganxar-la totalment desprevinguda.  «Va ser com un besuc que t'absorbeix, no vaig notar ben bé les dents», explicava Laura al programa 'Morning Glory' aquest passat dilluns, 26 de novembre.

Un turista, culpable per donar menjar als animals 

Sembla que no va ser un atac sense motiu. Un turista que estava al lloc dels fets en aquell moment va donar menjar als taurons, just quan Laura es trobava rodejada d’ells, provocant-los nerviosisme. Va ser l’ànsia per alimentar-se el que mouria un d’ells a atacar-la.  

Els fotògrafs van haver de conformar-se amb les fotografies prèvies a l’atac, perquè la jove va negar-se a repetir-les: «Va ser un desastre perquè pretenia que apareguessin més taurons al meu voltant, però no vaig voler intentar-ho de nou». La filla de Matamoros, després de tal ensurt, no volia arriscar-se.

Paisatges paradisíacs i fotos sensuals amb Dulceida

Laura Matamoros va viatjar a les Bahames amb altres ‘instagramers’, entre ells la coneguda Dulceida, amb la que sembla tenir certa complicitat en fotografies sensuals de les dues, que ella o la mateixa Dulceida han publicat. Només queda esperar que els espectaculars paisatges de les illes I la seva recent I primera maternitat facin oblidar a Laura el mal tràngol.