Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Antonio David: «Si m’haguessin fet l’informe psicològic, m’haurien absolt abans»

«Si m’haguessin fet l’informe psicològic, m’haurien absolt molt abans»

Antonio David Flores en una foto de archivo.
«Si m’haguessin fet l’informe psicològic, m’haurien absolt molt abans» | CEDIDA

 

Antonio David comença a ensortir-se'n  després que la seva exparella, Rocío Carrasco, el denunciés per mals tractes psicològics. La notícia que informava que  l'Audiència Provincial de Madrid havia arxivat el cas perquè no havia trobat indicis de delicte, va alleujar l'ex-guàrdia civil i li va tornar el somriure.

El mateix Antonio David ha contactat amb 'Informalia' perquè volia fer un aclariment sobre unes informacions que s'havien publicat el dimecres passat, 21 de novembre, quan va sortir la sentència d'absolució. L'ex de la filla de Rocío Jurado revela: «en primer lloc, la jutgessa em va prendre declaració. I, en segon lloc, si m’haguessin fet l’informe psicològic, m’haurien absolt molt abans».

Antonio David reacciona en saber la sentència absolutòria

Quan es va fer pública la sentència, es va saber que el tribunal considerava l'informe, dut a terme per l'equip de Valoració de la Dona, «exhaustiu» però incomplet, ja que només tractava sobre Rocío Carrasco i «la seva versió com a perjudicada». No obstant això, ningú no va valorar la versió d'Antonio David ni d'altres membres de la família.

El que més molesta David és el fet de no haver estat considerat de manera independent en aquest informe, ja que si s'hagués valorat el seu estat, hi hauria hagut més informació al cas i s'hauria pogut resoldre abans a favor seu.  

Tot i això, la defensa de Rocío afirma que, efectivament, es van sol·licitar algunes d'aquestes peticions a l'Audiència Provincial, però que la jutgessa del cas no ho va considerar oportú.

El desenllaç ja el coneix tothom i, segons explica la revista 'Semana', ha estat  l'arxivament de la denúncia per mals tractes com la causa que investiga un altre possible delicte de retenció d'un menor.

Antonio David junto a su mujer e hijo.
Antonio David amb la seva dona i el seu fill. | INFORMALIA

Fa dos anys que Antonio David no pot treballar

El fet de no haver treballat des que va sortir a la llum que la seva exparella l'havia denunciat, ha afectat anímicament i econòmicament Antonio David. De totes maneres, l'ex-guàrdia civil ha tingut molt suport per part dels seus seguidors de Twitter que li omplien el compte de missatges d'ànim i felicitacions per guanyar una batalla personal. Sens dubte, aquest és el punt d'inflexió de la vida del col·laborador de televisió.

La decisió de l'Audiència Provincial

Aquesta decisió de l'Audiència Provincial no es pot recórrer llevat que apareguin noves proves contra Antonio David. Tot i això, els advocats de Rocío Carrasco treballen en una resposta judicial. 

Segons afirmen els advocats de Rocío Carrasco a la revista 'LOOK': «Rocío Carrasco anirà fins a Estrasburg si cal; és un cas clar d'infracció de la llei. L'Audiència no ha de valorar els informes, ni qui els ha fet o no. Són els tècnics els que han de decidir, és la seva potestat».

No està clar si el conflicte entre Carrasco i Flores acabarà aquí o s'allargarà. Haurem d'esperar.