Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'actriu Ana Polvorosa s'acomiada del seu cabell pèl-roig

Ha apostat per un canvi radical que l'afavoreix, i que ha enamorat les xarxes

Ana Polvorosa y su radical corte de pelo
Ana Polvorosa amb el seu anterior pentinat | Gtres

 

Moltes celebritats del panorama nacional opten per un canvi d'imatge radical. En són alguns exemples Laura Escanes o, fa poc, Martina Klein amb uns resultats meravellosos. Ara, però, li toca a Ana Polvorosa.

L'actriu va acudir al lliurament de la divuitena edició dels 'Premios GQ Hombres del Año 2018', que va tenir lloc a l'Hotel Palace el 22 de novembre. Amb un vestit espectacular i  un pentinat ben sorprenent, no va deixar indiferent a ningú.

El canvi de 'look' radical d'Ana Polvorosa 

Ana Polvorosa va assistir a l'esdeveniment amb un aspecte d'allò més renovat i sorprenent. Però el seu nou pentinat no va ser l'únic que va cridar l'atenció: el vestit amb transparències  que duia també va ser el centre de totes les mirades. La transformació dels cabells de l'actriu de 'Pieles'  va començar de manera subtil i progressiva. Va passar d'una cabellera pèl-roja a un 'long bob' que, més tard, es va convertir en un 'bob', cada vegada més modern i actual.

L'última transformació ha estat un pentinat 'garçon' amb un tupè que s'adiu perfectament amb les seves faccions i li queda d'allò més bé. Ana Polvorosa l'ha encertat amb la seva nova imatge, ja que té la cara angular i la cabellera li realça la bellesa.

Aquest canvi radical  que ha passat a ser el centre de les mirades no hauria estat possible sense Iván González, l'estilista a qui Ana ha agraït la feina a través de les xarxes. A més, ell mateix ha publicat una foto de l'actriu al seu compte d'Instagram amb un peu de foto que deia: «the one and only». L'actriu li ha contestat amb un amistós «t'adoro». 

El vestit espectacular que va lluir la pèl-roja

Tot i que s'ha tallat els cabells, l'actriu continua gaudint del to pèl-roig que la caracteritza. Aquesta vegada, el vestit de transparències i pedreria que lluïa acabava de donar-li el toc final i deixava veure la seva figura espectacular. El resultat final va ser impecable i molt elegant: Ana  va optar per un culot de color carn, sense sostenidors, un 'look' totalment encertat de dalt a baix.