La falsa notícia de la mort de Jordi Cruz que circula per internet

El català està molt indignat amb el que ha passat

Jordi Cruz en un photocall de Masterchef Junior
El català ha estat víctima d'una nova estafa | Gtres

El català Jordi Cruz és un dels cuiners més famosos d'Espanya i un dels més coneguts gràcies al programa 'Masterchef'. Fa uns mesos es coneixia, gràcies a les xarxes socials, que el cuiner manté una relació amb una model brasilera. Ara però Cruz s'ha topat amb una notícia que de ben segur no li ha agradat gens i fins i tot es podria plantejar denunciar.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Molts personatges públics s'han vist exposats a difamacions i a notícies falses que s'han publicat sobre ells mateixos. No obstant això, el català ha hagut de veure com es jugava amb la seva mort. No es tracta d'una notícia publicada en mitjans de comunicació, ni es podria considerar una notícia, ja que la informació apareix com a publicitat emergent en moltes pàgines webs.

L'objectiu no és altre que la gent faci 'click' a sobre d'aquesta publicitat, totalment falsa. En entrar a l'anunci apareix una imatge del cuiner amb la frase «Adéu Jordi Cruz, Espanya està en 'shock'». Tot això acompanyat de la frase «última notícia» per donar-li més credibilitat.

Anunci emergent que apareix en moltes pàgines webs on s'avisa de la mort de Jordi Cruz
Captura de l'anunci que avisa sobre la mort de Jordi Cruz | Catalunyadiari

Altres famosos estafats

Cruz no és el primer famós víctima d'una estafa, ja que fa uns mesos Risto denunciava un anunci similar però que no estava relacionada amb la seva mort. El publicista apareixia en un anunci on es deia que s'havia fet milionari gràcies a una web d'inversió de criptomonedes. Una informació que el mateix presentador català va desmentir.


Comentaris

envia el comentari