YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Apareix un nou vídeo íntim de Telecinco (i ja hi ha denúncia)

Silvia Sicilia, exconcusant de 'MyHyV', ha denunciat la difusió d'un vídeo seu amb contingut sexual a la plataforma de pagament per a adults 'Only Fans'

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
Una extronista de Telecinco és víctima de la difusió d'un vídeo sexual sense el seu consentiment | Cedida


Una exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha deixat en xoc els espectadors de Telecinco després de denunciar públicament la difusió d'un vídeo seu amb contingut sexual a la plataforma de pagament per a adults 'Only Fans'. L'extronista Silvia Sicilia ha estat víctima d'un delicte que atempta contra la seva intimitat.


Silvia Sicilia denuncia la difusió d'un vídeo amb contingut sexual

Silvia Sicilia ha compartit un comunicat al seu compte d'Instagram per denunciar la difusió d'un vídeo seu amb contingut sexual que va gravar amb la seva exparella fa cinc anys, i que actualment circula per la plataforma de pagament 'Only Fans.

«Vull explicar el que m'ha passat, perquè això no podrà amb mi, i vull fer-ho per totes les dones que hauran patit el mateix. I mostrar que això no hauria d'enfonsar a ningú», ha manifestat Silvia.


L'extronista canària ha volgut trencar el silenci per visibilitzar una situació que pateixen moltes dones a les xarxes socials, però també per aclarir els fets, ja que ha volgut defensar la innocència de la seva exparella.

«He estat víctima de la divulgació d'un vídeo amb contingut sexual que vaig gravar fa uns cinc anys amb la meva exparella. Un vídeo consentit, però íntim, com fan moltes parelles que es graven. Si us pregunteu si ha estat ell qui ha difós el vídeo, ho nega, diu que no sap què ha passat».

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'extronista de 'MyHyV' defensa la innocència de la seva exparella

Silvia Sicilia nega que la seva exparella hagi estat l'encarregat de difondre el vídeo. A més, ha centrat tots els seus esforços en denunciar públicament a tota aquella gent que difon el vídeo per lucrar-se econòmicament.

«M'he centrat a denunciar la divulgació del contingut. I no, no hi ha marxa enrere per a aquells que el tenen i es lucren guanyant diners amb el meu cos. Sense cap consentiment. Publicant el meu vídeo sota el títol 'Silvia Sicília de MyHyV foll ** do, comparteix aquest contingut mínim 3 vegades i el tindràs gratuït'», ha denunciat en el comunicat.

La canària ha volgut manifestar que difondre imatges sense el consentiment d'una persona és un delicte i, a més, s'ha dirigit a aquelles persones que es creuen en el dret de poder difondre el vídeo sexual pel simple fet que ella comparteix contingut eròtic amb els seus subscriptors d''Only Fans'. 

«Vull mostrar el meu rebuig a totes aquelles persones que han divulgat aquest contingut, incorrent en una il·legalitat. Tot està denunciat i ara el procés legal anirà indicant què cal fer», ha advertit l'extronista. Així doncs, l'assumpte ja està en mans judicials. 

«Vull aprofitar aquesta situació per dir-te a tu, que si alguna vegada ets víctima d'una situació similar, no tinguis por. Denúncia i demanar suport del teu cercle més proper. Només pot fer-te mal qui tu decideixis. I a més, el sexe és una cosa molt natural i ningú hauria d'avergonyir-se per això. Robar, fer mal, mentir... això sí que genera vergonya», ha sentenciat. Per altra banda, cal recordar el cas de la guanyadora de 'GH 12 + 1', Noemí Merino, que va patir una situació similar i va decidir desaparèixer durant 48 hores.


Comentaris

envia el comentari