Chanel

L'aplaudit missatge en català de Chanel des d'Eurovisió

La catalana està molt emocionada per tot el suport

La cantant catalana Chanel, natural de Cuba i criada a Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, va aconseguir ahir la tercera posició del certamen d'Eurovisió 2022.

A Olesa de Montserrat, població on viu Chanel, es va organitzar un acte, moments abans de l'emissió de la gala on es van reunir gran part de les persones del poble on es trobaven, entre d'altres, amics i familiars de la protagonista.

A l'esdeveniment s'hi van reunir 1.500 veïns i va tenir lloc al Teatre de la Passió de la localitat. Ja ho va confirmar l'alcalde, Miquel Riera, en una entrevista en el programa 'Via Lliure' de RAC1. «Estarà completament ple», afirmava.

A més, Riera posava de manifest que la gent del poble té moltes ganes de donar suport a la cantant, ja que molts d'ells han pogut viure la trajectòria de Chanel i la seva magnífica evolució. Fet que il·lusiona a tot el seu entorn.

El missatge en català de Chanel des d'Itàlia

L'artista no ha volgut perdre l'oportunitat d'agrair a totes les persones que han estat al seu costat en tot aquest llarg procés i, com no podia ser d'una altra manera, ho ha fet en català en format vídeo. 

Així, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha publicat al seu compte de Twitter les emotives paraules d'agraïment de la cantant. Diu així:

«Hola a tots i a totes. Mare meva, queda molt poquet per actuar i des d'aquí us volia dir que moltíssimes gràcies pel suport, que sou increïbles, que tinc moltes ganes de veure-us, que visca Olesa i que em sento molt orgullosa».

«Gràcies de tot cor. Moltes gràcies a tots els organitzadors, a l'ajuntament, a la meva família, als meus amics, a l'escola de dansa i a la Jeny Poquet que t'estimo. Gràcies a tots», ha conclòs molt emocionada i feliç.

▶️ Un petit poble de Catalunya, escollit un dels més bonics de tot Espanya

La catalana Rigoberta Bandini dona suport a Chanel

En el certamen Benidorm Fest, on es va escollir a Chanel perquè representés a Espanya en el festival d'Eurovisió, hi va haver molta polèmica.

La gran preferida del públic era la cantant, també catalana, Rigoberta Bandini amb la cançó 'Ay Mamá', però finalment va ser Chanel l'escollida.

Arran d'aquest fet, les xarxes van esclatar contra Chanel fins al punt que l'artista va haver d'eliminar-se les seves xarxes socials. 

Ara, però, tot això ha quedat en una anècdota i Bandini va voler donar suport a Chanel, moments abans de la seva actuació. «Avui totes amb tu Chanel», va declarar.