Asraf Beno es converteix en el nou expulsat de 'GH VIP'

Amb un percentatge de vots del 65,4%, gairebé tothom dona per fet que la guanyadora del concurs serà Miriam Saavedra

Asraf, último expulsado
Asraf s'ha convertit en el darrer expulsat de 'GH VIP' | Telecinco

Després d'una setmana de nervis, aquest dijous hem vist com el darrer expulsat de 'GH VIP 6', és Asraf Beno. El concursant s'ha quedat just a les portes de la final, en la qual es disputaran el gran premi de 100.000 euros Suso, Miriam Saavedra i Koala. Al començament de la gala, l'audiència va poder observar els percentatges actualitzats, sense saber a qui corresponien: 65,4%, 26,6, 6,7% i 1,3%.

Més notícies relacionades: «Aurah adverteix Suso que Asraf no és el seu amic»

Es tracta dels vots que serviran per proclamar el guanyador del programa, no per expulsar-lo, com passava fins ara. I tot i que encara no hi ha res escrit, no són pocs els que creuen que el premi porta ja el nom de Miriam. Asraf, per la seva banda, ha abandonat el concurs entre llàgrimes i molt emocionat. La impotència es va convertir en el seu gran enemic a l'hora travessar la porta de la casa de Guadalix de la Sierra, i també el dolor d'haver perdut la relació amb el seu amic Suso. 

Retrets i tensió fins al darrer moment

Miriam y Makoke en 'GH VIP'
Miriam i Makoke, discutint a la casa de 'GH VIP' | Telecinco

 

Tot això en una gala que, com és habitual, no ha estat exempta d'enfrontaments, alguns molt durs. Els concursants tenien ganes de deixar-se les coses clares mútuament, just abans de la final. El primer xoc va aparèixer entre Miriam i Makoke, després que l'exparella de Kiko Matamoros acudís a la casa per parlar amb la seva gran enemiga, i també amb Mónica Hoyos. 

Més notícies relacionades: «Mónica Hoyos, expulsada de 'Gh VIP'

Miriam va recordar els durs moments que els seus companys la van fer viure, i va retreure als seus ja excompanys que no van tenir cap gest amb ella. «M'he sentit molt perduda, però amb actitud he sortit i aquí estic, aquí he arribat», ha recordat la peruana. Com era d'esperar, segons explica 'La Coctelera', també va aparèixer el tema de la suposada relació de Makoke amb Carlos Lozano. 

«Si la tercera persona ja ha parlat sobre el tema, jo no tinc res més a dir», ha assegurat. Sigui com sigui, ara la concursant haurà d'enfrontar la demanda interposada en contra seva, per part de la seva exparella. «Ell és el menys indicat per dir que jo odio alguna cosa perquè qui m'ho va explicar va ser ell», ha assegurat. 

Aurah, en boca de tothom

Aurah també ha acudit a la casa per trobar-se amb els seus companys, i el primer escollit ha estat Asraf. El concursant va assegurar en un moment donat que Aurah utilitzava la malaltia del seu fill per fer «llàstima», i això no ha agradat a Suso, que ha assegurat que, «com a amic», havia deixat de protegir-lo. «El que has fet és una merda, així de clar t'ho dic», ha assegurat Suso, alhora que ha donat per finalitzada la seva amistat amb el model. 

Suso y Asraf, durante el concurso
Suso i Asraf han posat fi a la seva amistat durant la gala | Telecinco  

Més notícies relacionades: «Nova polèmica a 'GH VIP': Aramís Fuster «li hauria pegat dues hòsties a Miriam»

Aurah Ruiz també s'ha hagut d'enfrontar a Koala, una trobada molt tensa, tenint en compte que els dos mai s'han acabat d'agradar. Koala, de fet, sempre ha titllat de dropa i egoista, mentre que la parella de Suso ha insistit en tot moment que Koala és un «interessat». «A mi no em sembles gens graciós», ha assegurat la canària, a qui el cantant li ha respost que ha viscut com una reina a la casa, i que ha vingut «de vacances». En definitiva, una nit molt intensa al programa estrella de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari