Gala de 'Supervivientes'

L'audiència especula amb un possible 'Tongo' a la final de 'Supervivientes'

Omar Montes es va convertir en el guanyador d'aquesta edició del realltiy, malgrat que la gent ja rumoreja amb 'tongos'

No han passat ni 24 hores de la final de 'Supervivientes' i ja surten a la llum els primers rumors sobre un possible 'tongo'. Que Omar s'hagi proclamat guanyador d'aquesta edició ha aixecat moltes sospites entre els espectadors, ja que no creuen que l'exparella de Chabelita mereixi el premi per sobre d'Albert.

Omar Montes guanya 'Supervivientes' després de ser la mà dreta d'Isabel Pantoja

Omar ha resultat ser guanyador del 'reallity' sense aixecar molt de soroll, mai ha estat nominat pels seus companys i ha tingut un concurs asequible respecte a la resta de concursants. L'audiència va decidir que l'artista guanyés el xec de 200.000 euros. Això ha sorprès molts seguidors que fins i tot veuen la mà d'Isabel Pantoja com la que està darrere de la decisió final, afirmant que es tractaria de l'últim favor de Mediaset amb la cantant que va haver d'abandonar per problemes de salut.

'Fals' directe

Com és habitual en cada final de 'Supervivientes', el programa arrenca amb l'arribada en helicòpter dels concursants. La normativa no permet que l'helicòpter sobrevoli en la nit, per la qual cosa, en realitat, el programa va arrencar passades les nou del vespre i fins a les deu i escaig no es va emetre en rigorós directe, sinó en diferit. Aquest fet ha suposat la indignació de l'audiència i l'aparició dels primers rumors sobre el possible 'tongo', ja que el televot per a salvar Albert o Mahi es va obrir i es va tancar quan encara no s'emetia en directe. Cal tenir en compte que el factor directe és determinant per a les votacions del públic.

Les votacions són supervisades per un notari

Està clar que any rere any sempre sortiran aquestes possibles especulacions, ja que no tota l'audiència està d'acord amb la decisió de la majoria. És important recordar que totes les votacions estan revisades sota notaris i per tant és pràcticament impossible que la cadena hagi pogut falsejar les votacions.

També et pot interessar...