Luis Lorenzo

Les autoritats donen molt males notícies a l'actor Luis Lorenzo

Luis Lorenzo continua sent investigat per la seva presumpta implicació en la mort de la tia de la seva dona

Luis Lorenzo continua en una posició difícil després de la mort d'Isabel, la tia de la seva dona. L'actor es troba en llibertat condicional fins que la investigació aclareixi certs punts que encara continuen apuntant a la seva presumpta implicació.

 

Tant ell com la seva dona han defensat la seva innocència malgrat que l'informe de l'autòpsia revela que la dona va ser intoxicada. Ara, la Fiscalia ha demanat una tercera necròpsia per determinar en quin moment la víctima va poder ser enverinada i estrènyer així el setge sobre el matrimoni.

Luis Lorenzo rep males notícies

Luis Lorenzo continua molt atent a les diligències que s'estan duent a terme per aclarir la mort de la tia de la seva dona. L'autòpsia va revelar que Isabel tenia grans quantitats de dos metalls pesants al seu organisme, concretament cadmi i manganès.

A la seva defensa, el matrimoni va al·ludir a una possible intoxicació accidental amb algun aliment o medicament, però els experts afirmen que això no és possible. Principalment perquè «els nivells de cadmi eren 200 vegades superior al normal i els de manganès superaven 20 vegades els límits».

Luis Lorenzo somrient
A Luis Lorenzo se li compliquen les coses davant dels resultats d'una tercera autòpsia. | CatalunyaDiari
 

A més, els forenses no van trobar restes d'aquests metalls ni al fetge ni als cabells d'Isabel. Això apunta que l'enverinament podria haver-se produït els dies previs a la seva mort.

Així, el Ministeri Fiscal vol anar un pas més enllà i ha demanat una tercera autòpsia. L'objectiu és aclarir si la víctima va ser enverinada durant un temps perllongat o amb dosis letals dies abans de morir. En qualsevol cas, es tracta d'una mort violenta els principals sospitosos de la qual són Luis Lorenzo i la seva dona.

Imatge de Luis Lorenzo actuant amb Jordi Sànchez.
Luis Lorenzo continua sent sospitós de la mort d'Isabel. | Mediaset
 

D'altra banda, el fiscal també vol que siguin interrogats els metges que van atendre la tia mesos abans de la seva mort. Amb això volen dilucidar quin era l'estat de salut d'Isabel i, si és cert que havia empitjorat.

Recordem que alguns testimonis apunten que la dona es trobava en un estat de deixadesa i mal atesa quan era a casa del matrimoni. El resultat d'aquestes anàlisis seran claus per mantenir o no els càrrecs d'assassinat sobre els dos acusats.

Luis Lorenzo va tenir accés als comptes de la víctima

Mentre els forenses treballen per aclarir com es va produir la mort d'Isabel, el Grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil investiga els diners trobats a casa de l'actor. I és que totes les sospites es van incrementar quan van veure que Luis Lorenzo i la seva dona tenien accés als comptes de la víctima.

Eren ells els que disposaven al seu gust dels estalvis d'Isabel mentre la salut d'aquesta es veia ressentida. A més, es van trobar més de 140.000 euros repartits per tota la casa, la procedència dels quals encara s'està investigant.

Fotomuntatge de Luis Lorenzo i la seva dona Arancha Palomino arribant als jutjats
Luis Lorenzo i la seva dona disposaven dels diners de la víctima. | Europa Press

 

Mesos abans de la mort de la tia, Arancha va ser nomenada hereva universal. Un canvi de testament a última hora que va fer saltar totes les alarmes sobre la implicació del matrimoni en la seva mort.

És per això que la Fiscalia també ha sol·licitat que el notari que va permetre accedir als comptes d'Isabel declari davant la jutgessa. Tot apunta al mòbil econòmic com el principal motiu del presumpte assassinat de la dona de 85 anys.

▶️ 14 Famosos españoles que estuvieron en la cárcel (y no lo recordabas)

Pel que sembla, Luis i Arancha van acudir al notari acompanyats d'Isabel perquè aquesta canviés el testament a favor de la seva neboda. Ara volen saber com es va produir aquesta modificació i en quin estat es trobava la dona quan va signar.

De moment, segueix dempeus l'acusació d'assassinat en espera de les últimes investigacions realitzades sobre els últims dies d'Isabel.