Bela amb les mans al cap i mirant a càmera

Bela, de 'La última tentación', rep amenaces de mort: «És el súmmum»

La jove ha denunciat les amenaces que rep gairebé de manera contínua

Bela arribava trepitjant fort a 'La última tentación', i és que assegurava tenir assumptes pendents amb Isaac 'Lobo', parella de Lucía.

Pel que sembla, el jove podria haver-li estat infidel des de fa temps a l'andalusa, cosa que les seves persones més properes ja li anaven advertint.

De fet, es rumoreja que ja hi havia alguna cosa mentre Isaac encara estava amb la Marina. Unes compromeses imatges de la parelleta feien saltar totes les alarmes.

Ara, li ha tocat a Lucía patir les conseqüències d'enamorar-se del 'Lobo', per qui posava les mans al foc. Encara que lamentablement ha acabat cremant-se.

«Em ve molt de gust estar amb tu. M'alegro que hagis pres la decisió de deixar-te portar», li deia Bela a Isaac sortint victoriosa. I és que ella ja li advertia a Lucía que intentaria per tots els mitjans que ell caigués en la temptació.

Mentrestant, Isaac, completament aliè al mal que pogués fer-li a la seva parella, li responia: «Si no, ¿per què sóc aquí?»

Tot i que en un primer moment es mostrava molt segur de la seva relació. «No pensava que anava a passar això. Estava molt convençut», assenyalava.

I és que Bela s'ha convertit en una gran temptació per al jove, que s'ha oblidat de la seva parella i no ha pogut controlar els seus impulsos. Així, es fonien en un passional petó que més tard li mostraven en un vídeo d'emergència a Lucía.

Ella, completament en xoc, es trencava per complet i fins i tot s'abraçava al seu ex, Manuel. «Si alguna cosa he après de l'any passat és que no perdré la salut per un home. Que em fa mal, sí, que m'importa, una merda», assegurava la noia.

«Aquí s'han retratat dues persones. Primer ell, perquè és el que està amb mi i segon ella perquè ha vingut a fer mal des del primer moment», es lamentava.

«Si no m'he mort per Manuel no moriré per ell. No esperava veure això», deia Lucía, qui donava per acabada la seva relació amb Isaac. «No vull saber més res d'aquesta persona. No vull ni acomiadar-me. Ja no és la meva parella i no li he ni de comunicar».

Aquest triangle amorós ha aconseguit incendiar les xarxes, que s'han omplert de comentaris molt diversos al respecte. Uns divertint-se amb la situació, mentre que altres han donat peu a la crueltat, el que no es pot consentir.

Bela denuncia públicament les amenaces que rep a les xarxes socials

Així, Bela ha denunciat entre llàgrimes les amenaces que rep. «Ja ha arribat el dia, he decidit tallar tots els mitjans on pugueu desitjar-me la mort perquè ja em sembla el súmmum», compartia públicament.

«Jo tinc cap, però no em sembla bé que desitgeu la mort a una persona simplement per un reality», lamentava. «Això per a la televisió o per a la gent és un puto joc».

«És cert que hi ha persones que han pogut patir», reconeixia. «Però aquestes persones han anat allà perquè han volgut. Ningú va obligar a ningú a anar allà, ni ningú va obligar a ningú a participar», ha remarcat.

Malgrat això, la jove reconeixia que els espectadors són lliures d'opinar, igual que ella és lliure d'actuar.

«Però hi ha paraules que afecten més del compte que no són la vostra opinió. Ja no són insults els que em molesten, és desitjar-li la mort a una persona simplement per alguna cosa que hagi fet, perdeu tota la raó i els arguments», assenyalava.

I no només això, sinó que la temptadora també treia a la llum la doble moral i el masclisme dels que la critiquen.

Sobretot, perquè mentre a ella li desitgen la mort, a l'infidel li victoregen: «Els meus comentaris són 'puta', 'guarra', i a ell, 'guapo', 'olé tu', 'ets el meu preferit'...», ha comentat.

La situació ha acabat passant-li factura a la jove, que fins i tot decidia desaparèixer un temps de les xarxes socials pel seu propi benestar. «No sabeu el mal que li podeu fer a una persona», informava molt afectada.