YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belen Esteban, entre llàgrimes en directe a 'Sálvame'

La desastrosa recepta que va elaborar 'Sálvame' va acabar per desesperar-la

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
La col·laboradora presenta una nova secció de receptes a 'Sálvame' | Telecinco

La nova secció de 'Sálvame', 'Les Receptes de Belén', està causant sensació en aquest període de confinament. En una nova entrega de la secció culinària, Belén Esteban es va llançar a fer xurros al programa de dijous 7 de maig.

Tot i que la recepta no era molt complicada, la princesa del poble no aconseguia que la màquina li donés la forma idònia als fregits. El resultat de la recepta: unes «petites cagadetes», com va afirmar amb sorna la presentadora, Carlota Corredera.

Belén s'estresa durant la seva secció

Belén Esteban començava la seva nova recepta explicant la cura que s'ha de tenir a l'hora de fregir els xurros per l'oli. «Poden explotar», assegurava. Va posar aigua a bullir i després la va afegir a la mateixa quantitat de farina.

El primer contratemps que es va trobar la col·laboradora va ser que, mentre pastava, la massa estava bullint. «Ai que em cremo! Ai que em cremo! », exclamava repetidament la de Paracuellos ficant les mans sota l'aixeta cada pocs segons.

Després d'això, arribava la màquina de fer xurros que, tal com explicava Belén Esteban, gairebé no arriba a temps per fer la secció en directe. Quan ja la va tenir en el seu poder, la col·laboradora no aconseguia encendre-la, fins al punt que la seva filla Andrea va haver d'ajudar-la a posar en marxa la màquina.

«Em cago en aquesta màquina que he comprat de merda»

El gran problema va arribar quan havia de ficar la massa en la màquina de fer xurros. Aquesta, però, va sortir-li massa fluixa. «Ho he fotut, crec que he posat més aigua de la que corresponia», deia gairebé plorant. «Em cago en aquesta màquina que he comprat de merda», es lamentava enfadada mentre es veien sortir de la màquina petits trossos de massa. Carlota Corredera els va definir així: «Més que xurros, petites cagadetes».

«Ho deixo!», assegurava la tertuliana molt contrariada. Finalment, després de tornar-ho a intentar, la col·laboradora aconseguia donar-li forma a diversos xurros. Fins que ho va aconseguir, les xarxes socials van mofar-se bastant amb les males arts culinàries de Belén.


Comentaris

envia el comentari