Surt a la llum una nova amant de Joan Carles en ple confinament

Jaime Peñafiel explica què està fent l'emèrit durant aquesta quarantena

El rei Felip i Joan Carles amb Elionor i Sofia
Jaime Peñafiel ha destapat la poca relació de Joan Carles amb la Família Reial | EFE

Fa temps que la Casa Reial trontolla i les relacions entre la família monàrquica són cada vegada més tenses. El rei Felip VI passa un moment professional complicat, on la corona és més qüestionada que mai i els escàndols sobre la Família Reialsón gairebé diaris. 

El monarca ja va renunciar a l'herència de Joan Carles a causa de les seves constants portades i exclusives sobre pagaments de milions d'euros a les seves examants. Ara, Jaime Peñafiel ha fet la seva última confessió sobre la Casa Reial, la qual torna a protagonitzar el rei emèrit.

Relació nul·la amb Felip

L'expert en la monarquia espanyola ha revelat alguns dels detalls sobre com està passant el confinament el rei emèrit. «El confinament de Joan Carles està sent a Madrid, a la Zarzuela. Cadascú al seu lloc. Felip viu en un pavelló a 500m de la Zarzuela i treballa al seu despatx, que sí que està a la Zarzuela, i es creua amb el seu pare», ha explicat al programa de 'Cuatro al dia'.

El periodista ha explicat un secret que fa evident la mala relació entre Felip i Joan Carles. «Pare i fill ni es parlen pels passadissos. Felip no parla amb ningú. No hi pot haver bona relació després d'aquesta humiliació de Felip al seu pare», ha confessat Jaime Peñafiel. La nul·la relació entre tots dos s'ha accentuat des que Felip decidís prescindir a l'herència del seu pare, el que suposa un abans i un després en la història de la Casa Reial espanyola.

Els pocs amics de Joan Carles

Peñafiel també ha explicat quins són els quefers de l'emèrit durant aquest aïllament. Pel que sembla, a Joan Carles li queden pocs amics i aprofita aquest confinament per realitzar videoconferències amb ells. Concretament, i segons explica Peñafiel, l'emèrit només conserva sis persones a la seva vida.

«A Joan Carles li agrada fer videoconferències amb amics», ha confirmat el cronista. Segons Peñafiel, el rei encara té relació amb sis persones: «El rei Simeó de Bulgària; Miguel Arias, amic i propietari d'un restaurant de Palma; Carvajal; Cubas, un company de l'escola, Pedro Campos i Carlos Fanjul, el rei del sucre de República Dominicana amb qui ha passat llargues temporades en les seves mansions».

L'amiga especial del rei

La sorpresa ha saltat amb la confirmació d'una última amistat, una de les més sonades de la vida de l'emèrit. «Parla amb Marta Gayá, que va ser el seu gran amor i la qual ha aparegut com beneficiaria de diners, 2 o 4 milions d'euros de regal. Sempre torna», ha confirmat Peñafiel.

Muntatge fotogràfic del rei Joan Carles i Marta Gayá, una de les seves amants
Marta Gayá i Joan Carles podrien tornar a veure's | CatalunyaDiari

La relació que ha tingut Joan Carles amb aquesta suposada amant sempre ha portat molts maldecaps a la reina Sofia, i segons el periodista «Joan Carles té una amant en ple confinament». «Amb la família només es relaciona amb la infanta Helena. Amb Sofia res. La Família Reial ha deixat de ser família. Han passat coses molt greus», ha finalitzat el periodista.


Comentaris

envia el comentari