El rei Felip passa el seu pitjor moment per 3 problemes que poden acabar amb ell

El monarca està contra les cordes i passant les seves hores més baixes

El rei Felip
El rei Felip passa el seu pitjor moment personal per 3 problemes que poden acabar amb ell | CatalunyaDiari

És una obvietat que la monarquia espanyola no travessa el seu millor moment. Després dels escàndols de Joan Carles se li suma la falta de lideratge de Felip durant la crisi del coronavirus. Però no només això, sinó que hi ha tres problemes en especial que li podrien causar un disgust a monarca.

Aquestes setmanes estan sent especialment dures per a la Casa Reial espanyola, sobretot per culpa de dues enquestes que donen l'esquena a la institució i critiquen les seves últimes actuacions, un fet que cada vegada s'està agreujant més.

Les enquestes suspenen a Felip

Dues enquestes, Ynvimark per a laSexta i sociomètrica per a 'El Español' han mostrat el rebuig que provoca actualment la monarquia espanyola, cosa amb la qual Felip no comptava. El monarca està molt preocupat pels resultats.

L'enquesta mostrada per laSexta considera que la monarquia és la institució pitjor valorada amb un 4,13. Pitjor fins i tot que l'Església Catòlica i la classe política, que també suspenen. En canvi, l'Exèrcit és la segona institució més ben valorada, només per darrere dels sanitaris, que després de l'heroïcitat de les últimes setmanes s'han col·locat en primera posició.

La sorpresa ha saltat amb l'enquesta d''El Español', que aprofundeix en aquesta caiguda, suspenent per primera vegada Felip amb un 4,8, perdent dos punts i mig respecte a gener de 2018. En dos anys Felip ha baixat dos punts i mig, una cosa que podria acabar amb ell.

La polèmica dels nebots del rei

Per si no n'hi hagués prou, a aquest problema se li sumen les constants polèmiques de Froilà i Victòria Frederica, tots dos qüestionats per saltar-se el confinament en alguna ocasió. Els dos nebots del rei són alguns dels mals de cap de la Casa Reial, ja que amb la seva vida poc discreta no fan més que ficar-se en embolics.

De Victòria Frederica se sap que està sortint amb DJ Bárcenas després de la seva ruptura amb el torero Gonzalo Caballero, mentre que Froilán sembla haver trencat amb Mar Torres, una jove que també s'ha ficat en diversos embolics al costat de qui sembla que és ja el seu ex.

I encara més, el seu pare, el rei Joan Carles, segueix sent el problema més gran a què s'està enfrontant, els seus escàndols econòmics i amorosos constants han deteriorat molt la imatge de la monarquia espanyola.

Felip veu en el seu pare un gran problema

Cal recordar que Joan Carles segueix estant a l'ull de l'huracà després de les informacions publicades en què es prova que va rebre 100 milions d'euros per part del rei de l'Aràbia Saudita, Adbul Aziz Al Saud, a través d'una fundació 'offshore' de Panamà anomenada Lucum.

A conseqüència de tots aquests rumors, el rei Felip, va reaccionar a aquestes notícies renunciant a la seva herència personal i anul·lant l'assignació oficial al rei Joan Carles, cosa que ha marcat un abans i un després en la història de la Casa Reial.


Comentaris

envia el comentari